Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mireasă a răbufnit când a aflat ce a făcut soacra ei chiar în ziua nunții! Scandalul a pornit de la o rochie

O mireasă a răbufnit când a aflat ce a făcut soacra ei chiar în ziua nunții! Scandalul a pornit de la o rochie

GALERIE FOTO (2) O mireasă a răbufnit când a aflat ce a făcut soacra ei chiar în ziua nunții! Scandalul a pornit de la o rochie

O mireasă a răbufnit după ce soacra ei nu i-a ascultat sfatul privind rochie pentru nuntă! Povestea a devenit virală atunci când tânăra a atacat-o pe mama soțului ei. 

O mireasă a răbufnit când a aflat ce a făcut soacra ei chiar în ziua nunții

Nunta este unul dintre cele mai importante momente pentru o tânărăî care își dorește să ducă legătura cu bărbatul ei la un alt nivel. De cele mai multe ori femeile își doresc ca totul să iasă perfect și să aibă parte de un moment unic în viață, însă nu în toate cazurile se întâmplă așa.

Este și cazul unei tinere din Marea Britanie care a avut parte de un scandal fix înainte de ziua cea mare. În timpul organizării evenimentului aceasta a pus la punct toate detaliile, însă totul a fost ruinat de soacra ei, pentru că aceasta nu a vrut să-i accepte rugămintea.

Mireasa a avut o cerere peste care nu a vrut să treacă și anume o gamă de culori pentru rochiile invitațiilor pentru a evita ca aceștia să poarte culorile în care ea era îmbrăcată la fericitul eveniment. Aceasta a ales să poarte o rochie care combină nuanțele de fildeș, fard și alb și pentru că nu voia să strice totul a făcut o listă care a cuprins câteva colori pentru invitatele sale.

De asemenea, și-a rugat soacra să poarte și ea una dintre aceste colori, sfătuind-o chiar și la o culoare care să-i pună în evidență tenul. Se pare că lucrurile nu au ieșit întocmai cum a vrut aceasta, pentru că, ulterior, povestea a devenit virală după ce mireasa a făcut totul public împărtășindu-și frustrarea.

Soacra nu a vrut să accepte acest lcuru și a decis să poarte la nunta fiului ei aceași culoare ca mireasa. Mai mult, aceasta a ales să moarte un model de rochie care semâna foarte mult cu unul de mireasă, lucru care a înfuriat-o foarte tare pe tânără.

”I-am spus cu luni în urmă ce culori să nu poarte și ce culori ar arăta frumos cu tenul ei. Ea a decis să ignore aceste informații și să poarte aceleași culori din gama aleasă pentru rochia mea. Ea a spus că vrea să poarte aceste nuanțe de culori chiar dacă i-am spus deja că nu poate pentru că va strica petrecerea de nuntă. A mers la stilist și i-a explicat că ar trebui să moarte ce vrea ea și a spus că va fi o surpriză ceea ce va purta la nuntă”, a povestit mireasa.

Deși lucrurile păreau să se mai relaxeze, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă conflictul a reapărut. Mireasa a povestit că soacra ei i-a arătat două rochii, una lungă și roșie și una care semăna foarte mult cu o rochie de mireasă.

O mireasă a răbufnit când a aflat ce a făcut soacra ei chiar în ziua nunții! Scandalul a pornit de la o rochie

”Ea încă nu găsise o rochie. A sunat și alți membri ai familiei să le ceară părerea cu privire la diferite rochii și majoritatea au aspect de rochie de mireasă sau sunt din gama de culori pe care am anunțat-o să nu le folosească. Ea a început să țipe și să spună că e imposibil să găsești o rochie cu aceste culori limitate”, a continuat mireasa.

Soacra a șocat pe toată lumea când a apărut la nuntă

După toate aceste discuții se pare că soacra nu a vrut deloc să asculte cerințele viitoarei nore și a făcut totul așa cum a dorit ea. În ziua nunții fiului eil, i-a șocat pe toți cu apariția ei.

Femeia a ignorat tot ce a vorbit cu fiul ei și cu nora acesteia și a purtat o rochie foarte asemănătoare cu a miresei, din aceeași gamă de culori, lucru care a înfuriat-o foarte tare pe mireasă. Nunta ei fiind compromisă.

Iar cel mai rău lucru este că cele două au apărut în aproape toate fotografiile de la eveniment, fiind îmbrăcate asemănător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: