Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă însărcinată a murit în drum spre altar. Mirele, sfâșiat de durere

O mireasă însărcinată a murit în drum spre altar. Mirele, sfâșiat de durere

GALERIE FOTO (7) O mireasă însărcinată a murit în drum spre altar. Mirele, sfâșiat de durere

O mireasă în vârstă de 30 de ani, însărcinată din Brazilia, a murit în drum spre altar, acolo unde viitorul ei soț o aștepta.

O mireasă însărcinată a murit în drum spre altar. Mirele, sfâșiat de durere

Jessica Guedes, asistentă medicală de 30 de ani din Brazilia, a decedat cu câteva minute înainte să ajungă la altar. Tânăra era însărcinată în șase luni când a dat semne că s-ar simți rău. Aceasta era în limuzină, în drum spre biserică. Familia a crezut că tinerei îi este rău din cauza emoțiilor, deși ea s-a plâns că are dureri în gât și se simtea amețită.

Ceea ce nu știa nimeni, era faptul că mireasa avea preeclampsie, o tulburare a sarcinii caracterizată prin presiune mare a sângelui și un număr mare de proteine în urină. Mirele, pompier locotenent în vârstă de 31, o aștepta pe Jessica la altar. Însă acesta a fost surprins că aceasta întârzia, iar când limuzina a ajuns mireasa era deja leșinată.

Mireasa a fost transportată de urgență la spital

Tânăra însărcinată a fost dusă la maternitatea de stat din centrul orașului, iar din cauza stării grave în care se afla, aceasta a fost transferată la o maternitate privată. Medicii au descoperit că Jessica suferise un accident vascular cerebral, din cauza preeclampsiei și a sângerărilor interne. Din păcate, creierul tinerei nu mai funcționa. Cu toate acestea, medicii au efectuat o operație de cezariană pentru a salva viața bebelușului de 29 de săptămâni. O fetiță pe nume Sophia, a venit pe lume cântărind 930 de grame. Micuța se află în prezent la Terapie Intensivă neonatală, și este probabil să stea în spital cel puțin două luni.

Din păcate, mireasa de numai 30 de ani, Jessica Guedes a murit după operație. Familia a hotărât să-i respecte dorința Jessicăi de a-și dona organele. Ultimul filmuleț cu Jessica o arată pe tânără imbarcata in rochia de miresa si plina de emotii.

Citeste si:Cum a murit fiul fostului baschetbalist, Mihai Corui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: