Redactia.ro
Home » Știri » Cum a murit fiul fostului baschetbalist, Mihai Corui

Cum a murit fiul fostului baschetbalist, Mihai Corui

GALERIE FOTO (3)Cum a murit fiul fostului baschetbalist, Mihai Corui

Cum a murit fiul fostului baschetbalist.  Mihai Corui trece printr-o perioadă dureroasă, după ce fiul lui a fost lovit mortal de tren, în gara din Anglia. Din nefericire, Victor Corui a murit pe loc.

Cum a murit fiul fostului baschetbalist, Mihai Corui

Mihai Corui trece prin cea mai dureroasă perioadă din viața lui, după ce fiul său, Victor. Corui a murit lovit de tren, în gara din Anglia. Tatăl său a reacționat pe rețelele de socializare, acolo unde a vorbit despre moartea fiului său. Baschetbalistul a precizat că încearcă cu greu să facă față situației și că se luptă să aducă trupul neînsuflețit al fiului în România.

De asemenea, fostul baschetbalist a publicat un comunicat de presă în care a clarificat circumstanțele în care a murit fiul său. Se pare că Victor. se grăbea se ajungă la serviciu, moment în care s-a împiedicat de una dintre dalele de mozaic ale peronului stației. Victor. a căzut după linia de demarcație de siguranță a peronului, iar în același timp trenul intra în stație, cu viteză mică. Se pare că fiul lui Mihai. Corui. s-a lovit cu capul de o dungă de beton, iar acest lucru i-a adus moartea.

Trupul lui Victor va fi incinerat

Mihai.Corui a declarat că fiul său nu va fi înmormântat, ci va fi incinerat, iar cenușa urmând să fie împrăștiată în natură. În schimb, mama lui. Victor, se pare că nu este de acord cu această decizie, pentru că aceasta și-ar fi dorit ca fiul său să aibă parte de o slujbă creștinească.

Am ales să-i ardem corpul si sa aducem urna si micile lui lucruri acasă. Nicio slujba popească, niciun circ, doar familia restrânsă. Nicio biserică sau vreo instituție de vreun fel. Dacă prind pe vreunul ii rup picioarele. Îl împrăștiu în vântul toamnei, să ajungă la toate florile, fiecare floare din soare, câte o picătură din corpul lui. Așa ar fi vrut și el, gândeam la fel, gândim la fel. Cenușa lui va fi împrăștiată în vânt, va zbura liberă, exact ca și cum a zburat el însuși în cei 23 ani ai lui trăiți pe Terra. Aici întâmpin nițică rezistenta de la mă-sa, programată creștin, ca majoritatea celorlalți, de altfel. Dar trebuie să am grijă și de ea, sărăcuța, de toți cei care sunt familia LUI. A mea”, a scris Mihai Corui pe Facebook.

Cine este Mihai Corui

Mihai Corui este un baschetbalist român care s-a clasat pe locul 5 cu naționala României de juniori la Campionatul Mondial de la Edmonton. Din acea echipă a mai făcut parte Ghiță Mureșan, Marcel Țenter, Elemer Tordai, Constantin Palîi și Toni Alexe. Mihai Corui a antrenat formația BC Târgu Mureș, în ultimii ani acesta a fost la școala de baschet BC Together, de la Mediaș.

Citeste si:Gheorghe Dincă i-a înfuriat pe deținuți. Aceștia l-au amenințat cu moartea

Etichete: