Redactia.ro
Home » Știri » O nouă boală amenință omenirea! E mai periculoasă decât coronavirusul

O nouă boală amenință omenirea! E mai periculoasă decât coronavirusul

O nouă boală amenință omenirea!

Specialiștii trag un semnal de alarmă în plină pandemie de coronavirus. Conform acestora, epidemiile la nivel planetar vor apărea tot mai des în perioada următoare, motiv pentru care aceștia le cer oamenilor să se obișnuiască cu această situație.

O nouă boală amenință omenirea! E mai periculoasă decât coronavirusul

Epidemia de coronavirus a afectat o planetă întreagă și a ucis aproape un milion de oameni. Dar se pare că această situație, este doar începutul. Specialiștii trag un semnal de alarmă referitor la apariția virusurilor.

Conform acestora, se pare că acesta este doar începutul. Infecționistul american, Anthony Fauci și mai mulți cercetători din lumea medicinei, au declarat că răspândirea noului coronavirus este doar începutul dintr-o serie de epidemii care vor apărea în viitor.

Fauci și epidemiologul David Morens, au prevăzut or ată de accelerare a pandemiilor în anii ce vor urma, iar toate acestea vor avea loc din cauza defrișărilor, aglomerării urbane și a piețelor umede din care se vinde foarte multă carne vânată.

Nu am o bilă de cristal, însă ceea ce vedem arată foarte mult ca o accelerare a pandemiilor”, a declarat Morens.

Degradare continuă a mediului la nivel mondial

Fauci este de părere că aceste boli grave apar din cauza unor amenințări mari vechi, precum virusul West Nile sau bacteriile rezistente la antibiotice, fie se transmit de la animale sălbatice la oameni, precum SARS , MERS și acum CVODI-19.

Dovezile sugerează că SARS, MERS și COVID-19 sunt doar ultimele exemple dintr-un val de coronavirusuri și alte apariții care vor veni”, concluzionează cei doi experți.

Pandemia de coronavirus a infectat aproape 26 milioane de persoane la nivel mondial, și a ucis 850.000 de persoane din întreaga lume.

În ultimii 17 ani, au apărut trei virusuri la oameni. De asemenea, a apărut Ebola, iar în ultimii șase ani, aceast virus a devenit constant. Virusul Zika, care provine de la țânțari și febra hemoragică dengue, care este la fel de mortală ca celelalte. Pentru a stopa apariția acestori virusuri, speciliștii sugerează ca rata degradării mediului să scadă, atât în cazul pădurilor tropicale cât și a comerțului oribil cu animale sălbatice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: