Redactia.ro
Home » Monden » O nouă gravidă în familia Chefi la Cuțite! S-a pozat cu burtica lângă bradul de Crăciun

O nouă gravidă în familia Chefi la Cuțite! S-a pozat cu burtica lângă bradul de Crăciun

Gina Pistol nu este singura graviduță de la competiția culinară Chefi la Cuțite. Una dintre fostele concurente ale emisiunii este pe cale de a deveni tot mamă de fetiță și este tot mai încântată de acest lucru. Drept dovadă, s-a pozat cu burtica chiar lângă bradul de Crăciun și a scris un mesaj emoționant.

Cine este cea de-a doua gravidă de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol nu este singura gravidă din Chefi la Cuțite. Ei i s-a alăturat una dintre fostele concurente ale show-ului culinar, care așteaptă să dea naștere tot unei fetițe. Entuziasmată de acest lucru, că va deveni mamă, s-a pozat cu burtica lângă bradul de Crăciun și a scris un mesaj emoționant.

Dacă nu v-ați dat seama, până acum, este vorba despre o persoană devenită virală, în ultimii ani, pe rețelele de socializare. Concret, ne referim la frumoasa brunetă, Like Creața, pe numele real, Cristina Lupu.

Primul ei ornament pentru brad🎄👼#mybabygirl💕 #momtobe #christmasiscoming”, a scris Like Creața pe contul său de Instagram.

După Gina Pistol, o nouă gravidă în familia Chefi la cuțite! S-a pozat cu  burtica direct lângă brad / FOTO | Galerie Foto | Imagine 2 | Spynews.RO

Fanii au venit imediat cu reacții pozitive și și-au exprimat nerăbdarea de a o vedea deja cu copilul în brațe. Mulți i-au urat să aibă o sarcină ușoară, până la marele eveniment din viața ei, nașterea.

”Când naști ca deja nu mai am eu răbdare ❤️/ Probabil cea mai dulce viitoare mamica… si mai e si creata… Te iubesc, Cristina😍🔥/ Oo ce frumos graviduță frumoasa tot esti👌🏻😘❤️❤️/ Creata, ce frumoasa esti💪🏻/ Sarcina usoara! ♥️”, iar lista poate continua la nesfârșit.

Tot prin intermediul rețelelor de socializare, Like Creața a anunțat și sexul copilului pe care îl așteaptă, fetiță. La momentul respectiv, a precizat că abia așteaptă să o cunoască

”Yaaay! Fetița mea♥️ V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere 😍 Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta 🤍”, a scris Like Creața pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și doctorița. De altfel, a mulțumit atunci fanilor pentru susținerea lor, față de ea.

„Eu si bebe va super multumim pentru gandurile frumoase si energia transmisa🤍🤰🏻N-am apucat sa va raspund la fiecare in parte, dar cu siguranta voi citi toate mesajele🤗 Pupici si un weekend plin de zambete sa aveti🎉😘”a scris Cristina Lupus, alias Like Creața pe contul său de Instagram, entuziasmată fiind de vestea că va deveni mamă.

Ce s-a întâmplat cu proiectul LikeOne

Like Creața a făcut parte din LikeOne, alături de Ruxi. Cele două făceau filmulețe care deveanu virale pe rețelele de socializare și provocau amuzamentul. Doar că relația lor de prietenie s-a stricat și acum nu-și mai vorbesc. Drept urmare, nici LikeOne nu mai există.

”LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept. Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută”, a dezvăluit LikeCreata în momentul când s-a aflat despre destrămarea LikeOne.

Etichete: