Redactia.ro
Home » Tehnologie » O nouă inovație marca Tesla. Toți vor vrea o astfel de mașină dacă le iese asta!

O nouă inovație marca Tesla. Toți vor vrea o astfel de mașină dacă le iese asta!

Elon Musk

Mașinile electrice sunt din ce în ce mai celebre, ele fiind mult mai avantajoase din punctul de vedere al protejării mediului. Singurul dezavantaj în ceea ce le privește este faptul că sunt foarte scumpe.

Inovație marca Tesla. Ce poate face acum o mașină electrică

Domeniul automobilelor este foarte dezvoltat, așa că nu este de mirare că pe zi ce trece sunt descoperite și dezvăluite noi caracteristici sau noi posibilități ale acestor mașini.

Ce este nou? Mașinile electrice pot acum să oprească singure pentru ca șoferul lor să coboare unde au treabă, iar aceasta să meargă să se parcheze singură. Este o inovație Tesla care va fi disponibilă până la finalul acestui an, anunța Elon Musk în luna aprilie a anului 2020.

„Ne străduim foarte mult să obținem oprirea automată la semafoare. Invocarea inversă (parcarea automată) va face parte din actualizarea de bază a software-ului Autopilot pentru FSD la sfârșitul acestui an”, anunța CEO-ul Tesla și cel mai bogat om din lume la ora actuală, Elon Musk.

Ce poate face acum o mașină electrică Tesla

De asemenea, cei care dețin o astfel de mașină electrică pot să facă mașina să vină singură la ei, atunci când sunt într-o parcare și nu mai știu unde au lăsat mașina, sau din pură comoditate, dacă vrei ca propria ta mașină să vină să te ia din locul în care te afli.

După ce această caracteristică a fost anunțată și implementată de Tesla, utilizatorii au specificat că nu văd această caracteristică prea folositoare. În schimb, ei au spus că ar fi foarte util dacă mașina i-ar lăsa la un loc convenabil într-o parcare și ea s-ar duce să găsească singură loc de parcare și să rămână acolo până este „chmată” înapoi.

Elon Musk este directorul general de la Space X, o companie care se ocupă cu dezvoltarea de aeronave care să zboare în spațiu. De asemenea, el este co-fondator al Tesla, compania care dezvoltă automobile electrice și a căpătat popularitate tot mai mare.

De altfel, investițiile și proiectele sale l-au făcut pe Elon Musk să devină cel mai bogat om al planetei, la începutul lunii ianuarie 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: