Redactia.ro
Home » Știri » O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei. Ce a dat-o de gol pe bătrânică

O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei. Ce a dat-o de gol pe bătrânică

O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei

O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei. O fostă profesoară de biologie, în prezent pensionară, a reușit să șocheze o țară întreagă, după ce a fost prinsă furând dintr-un supermarket. Bătrâna a fost dată de gol de pătrunjelul care îi ieșea din geantă.

O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei. Ce a dat-o de gol pe bătrânică

O pensionară de 73 de ani a furat dintr-un supermarket produse în valoare de 130 de lei. În cazul în care credeați că numai tinerii fură și sustrag produse din magazine fără să le plătească, v-ați înșelat. O bătrânică din Vaslui a șocat întreaga țară după ce a fost prinsă furând dintr-un supermaket. Pensionară, în vârstă de 73 de ani, a luat din magazin mai multe produse în valoare de 130 de lei și le-a băgat în geantă.

Culmea, femeia a fost dată de gol de pătrunjelul care era la vedere. Conform vremeanoua.ro, bătrânica a luat produsele și nu s-a îndreptat către casele de marcat pentru a le plăti, ci a vrut să părăsească magazinul pentru a nu fi prinsă. Agentul de pază, extrem de vigilent, a observat că femeia a furat, și a sunat la poliție. La scurt timp, oamenii legii au ridicat-o pe femeie. “Agentul de pază a fost cel care a sesizat la 112, fapta. Femeia a fost ridicată pentru cercetări. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.

O bătrână de 71 de ani, acuzată că a furat trei zile la rând dintr-un supermarket

Anul trecut, o femeie din cartierul sucevean Obcini a fost acuzată că a fost furat trei zile la rând, dintr-un magazin Lidl. Polițiștii au fost sesizați că o bătrână de 71 de ani a sustras produse din magazin și a plecat fără să le plătească. La fața locului, a fost identificată o femeie în vârstă care avea o geantă pe umăr cu mai multe produse alimentare neachitate. Bătrâna a fost oprită de agenții de pază care au găsit în geantă bunuri în valoare de 177 de lei.

Reprezentatul magazinului a mai sesizat autoritățile că femeia a fost surprinsă și în zilele anteriore, în magazin, fără a fi oprită la timp de pază, dar ulterior pe camerele de supraveghere s-a observat că femeie fura produsele. Reprezentanții magazinului au declarat că se consituie parte civilă în procesul penal, paguba în valore de 177 lei, fiind recuperată în totalitate, urmând să se stabilească valoarea bunurilor sustrase anterior. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt. Potrivit autorităților, în Suceava se află o femeie în vârstă de 80 de ani care a comis mai multe furturi din magazine. Aceasta a fost condamnată la închisoare cu executare, fiind vorba despre o femeie recidivistă în furturi. „Nu este o glumă, Elena Barbu Busuioc având de executat mai bine de un an și jumătate de închisoare, pentru furturi din magazine, comise în municipiul Suceava. Este la ora actuală cel mai vârstnic urmărit general din România. Femeia are un bogat trecut infracțional și eliberări condiționate pe care le-a încălcat, astfel că prevederile Codului Penal nu au ținut cont de vârsta sa” au declarat autoritatile din Suceava.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini