Redactia.ro
Home » Știri » O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket. Ce s-a întâmplat după ce a văzut că nu-i ajung banii să plătească produsele

O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket. Ce s-a întâmplat după ce a văzut că nu-i ajung banii să plătească produsele

O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket

O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket. O bătrână a rămas fără cuvinte după ce a mers într-un supermaket din Târgu Mureș. Povestea ei a ajuns pe rețelele de socializare. Femeia a ajuns la casa de marcat și a realizat că nu are îndeajuns bani să plătească produsele din coșul de cumpărături. Cu toate astea, gestul unei străine a devenit viral în mediul online.

O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket. Ce s-a întâmplat după ce a văzut că nu-i ajung banii să plătească produsele

O pensionară din Târgu Mureș a avut parte de o experiență șocantă într-un supermarket. Bătrânețea este dificilă, mai ales atunci când nu mai ai pe nimeni lângă tine sau când primești o pensie deloc decentă. O bătrânică din Târgu Mureș a fost ajutată de o strâină într-un supermarket. În momentul în care a ajuns la casa de marcat, femeia și-a dat seama că nu are destui bani pentru a plăti produsele din coșul de cumpărături.

Un internaut aflat la fața locului, a relatat întreaga poveste pe rețelele de socializare. Acesta ne-a demonstrat că mai există și gesturi omenește în această lume, și că omenia nu s-a pierdut definitiv. Ajunsă la casa de marcat, bătrânica avea în coș numai câteva produse, dar a constatat că nu-i ajung banii. O doamnă aflată în spatele ei a fost impresionată de acest lucru și i-a înmânat bătrânei suma de 100 de lei, pentru a putea plăti cu ei.

Străina i-a înmânat 100 de lei

Chiar și așa, femeia a încercat să nu își arate gestul vizavi de bătrână, așa că a mers în spatele ei, a scos două bacnote de 50 de lei și i-a spus apoi că i-au căzut banii. „Ieri ,am văzut ceva ce m-a impresionat profund. Mă aflam într-un market din Aleea Carpaţi. O doamnă în vârstă avea în coş două iaurturi ,o pâine, câteva mere şi o apă minerală. A scos portofelul şi îşi numără bănuţii ,se pare că nu-i ajungeau! Dezorientată ,s-a întors la rafturi şi nu ştia la ce să renunţe. Văzându-i încurcătură,o doamnă slăbuţă ,cam la 45 de ani ,a scos din portmoneu două bacnote de 50 de lei ,s-a dus în spatele bunicuţei ,s-a aplecat ,ca şi când i-ar fi găsit,şi i-a spus : stimată doamnă, v-au căzut banii ăştia! Nu sunt ai mei,a protestat bunicuţa,nu i-am pierdut eu! Ba da,doamnă, dumneavoastră i-aţi pierdut ,dacă nu acum poate altădată! În ochii bunicuţii au apărut două bobite mici de lacrimi! Mulţumesc ,i-a spus ! Am rămas împietrit, e aşa de uşor şi totodată atât de greu să faci o mică fapta bună! Vă mulţumesc doamnă, aţi preferat să rămâneţi anonimă! O noapte bună dragi tg-mureseni, o noapte bună precum inima acestei doamne!” a fost mesajul postat de internaut, pe grupul de Facebook.

Bătrânei nu i-a venit să creadă, izbuncnind în lacrimi. Femeia care a ajutat-o a mers mai departe și și-a văzut de treaba ei. Această poveste creionează faptul că încă mai există bunătate în fiecare dintre noi, iar atunci când avem ocazia să ajutăm, ar trebui să o facem.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: