Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O plajă s-a colorat într-un albastru lucios și a atras atenția tuturor. Care e motivul

O plajă s-a colorat într-un albastru lucios și a atras atenția tuturor. Care e motivul

O plajă s-a colorat într-un albastru lucios și a atras atenția tuturor. Care e motivul

O plajă populară din Sydney a devenit albastră și a atras atenția tuturor, mai ales că mulți nu au mai văzut așa ceva niciodată. Iată din ce cauză și cum arată totul acolo.

O plajă s-a colorat într-un albastru lucios și a atras atenția tuturor. Care e motivul

O imagine diferită a plajelor cu care suntem obișnuiți. Plajele de pe coasta de est a orașului Sydney sunt acoperite de meduze moarte care arată ca sticlă albastră după ce a plouat intens în acea zonă, conform Pro TV. Mai exact, furtunile au lovit coasta de est a Australiei și au provocat un flux uriaș. Vietățile colorate în albastru acoperă zone uriașe de nisip, potrivit news.com.au.

Sunt persoane care spun că nu au știut despre ce vorba când au văzut meduzele pentru prima dată. Totuși, deși adesea sunt numite meduze, ele ar fi, de fapt, o specie de sifonofor, un grup de animale care sunt strâns legate de meduze.

„Când am văzut prima dată această fotografie am crezut că este vorba de o grămadă de sticle de apă din plastic. De fapt, sunt mai multe Portuguese man o’ war! Nu este de mirare că în unele locuri sunt numite sticle albastre. Haideți să facem ca sticlele albastre să fie singurele sticle care se găsesc pe plajele noastre!”, a scris cineva.

Imaginea pare spectaculoasă la prima vedere, dar oamenii care ajung acolo, fie singuri, fie însoțiți de prieteni sau de animalele lor de companie trebuie să fie toți cu băgare de seamă. Deși meduzele sunt moarte, înțepăturile de la ele pot fi dureroase. Celulele înțepătoare ale unei meduze albastre sunt independente de restul animalului, așa că cel mai simplu mod de a evita să fii rănit de ele este evitarea zonei, conform Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: