Redactia.ro
Home » Știri » O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți. Vedeta a pozat sexy pe fundalul incendiilor din Turcia

O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți. Vedeta a pozat sexy pe fundalul incendiilor din Turcia

GALERIE FOTO (3) O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți.

O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți. Incendiile masive de pădure au distrus zone întinse din Turcia, Grecia și Italia, iar mii de oameni fug din calea flăcărilor. În tot acest timp, mai mulți turiști s-au pozat fără nicio problemă, având în fundal dezastrul natural. Este și cazul bloggeriței Victoria Lopyreva, care și-a înfuriat fanii de pe Instagram după ce a postat o imagine controversată.

O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți. Vedeta a pozat sexy pe fundalul incendiilor din Turcia

O prezentatoare tv din Rusia i-a înfuriat pe internauți. În ultima perioada, multe țări europene se luptă cu incendiile de vegetație. În Turcia au izbucnit incendii masive în păduri, iar mii de oameni sunt evacuați din calea flăcărilor. Pe rețelele de socializare au apărut multe postări despre incendii, dar unii bloggeri au reușit să-și enerveze fanii din mediul online. Este și cazul rusoaicei Victoria Lopyreva care s-a fotografiat într-o ipostază inedită.

Prezentatoarea tv a pozat într-un costum de baie roz pe fundalul munților care ardeau, postând la descriere un mesaj de-a dreptul halucinant. „Sunt atât de fierbinte încât totul este deja în flăcări”, a scris vedeta de 38 de ani. După ce internauții s-au revoltat și au criticat-o, Victoria a șters mesajul, dar a păstrat poza. „Pădurile ard în spate și spui că e frumos? Nu te deranjează nimic? ”,„ Marmaris, Bodrum și alte 20 de orașe ard în spatele tău. Oamenii și animalele mor. Ce difuzezi? Nimic altceva decât lipsa de respect ”, au fost comentariile unor internauți la postarea modelului rus.

Poza Victoriei care i-a infuriat pe utilizatori

O altă bloggeriță sub numele de Irina Waimer a împărtășit o serie de imagine pe rețelele de socializare, în care pozează pe fundalul unui hotel care arde. „Prost, îmi sărbătoresc cei 22 de ani„ în flăcări ”, a scris ea. Internauții nu au trecut cu vederea gestul acesteia și au criticat-o dur. Ulterior, Irina a șters toate comentariile și a restricționat accestul urmăritorilor. Autoritățile au raportat că aproape 100 de turiști ruși au fost evacuați din orașul turc Bordum din cauza incendiilor.

Locuitorii și turiștii au fost duși în altă zonă a orașului, pentru a se evita posibile tragedii. La sfârșitul lunii iulie au izbucnit incendii forestiere masive în toată Turcia, după care s-au înregistrat temperaturi ridicate care au trecut peste 40 de grade Celsius. 15 elicoptere au fost trimise pentru a stinge incendiile.

Un incendiu violent se apropie de o centrală termică în care se află mii de tone de cărbune

Joi, autoritățile din Turcia au evacuat sute de săteni, pe mare, după ce un incendiu violent se apropia de o centrală termică în care se aflau depozitate mii de tone de cărbune. Aceste incendii pornite în Turcia au legătură cu valul de căldură extrem care lovește sudul țării, din cauza modificărilor climatice.

Autoritățile locale au asigurat că rezervoare de hidrogen folosite la răcirea centralei, care funcționează cu combustibil și cu cărbune, au fost golite și umplute cu aop, ca o măsură de protecție. „Însă există un risc ca focul să se extindă la miile de tone de cărbune care se află în interior”, şi-a exprimat îngrijorarea în faţa presei un reprezentant regional, Osman Gurun. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost criticat pentru felul în care gestionează aceste incendii, soldate cu opt morți. Acesta a recunoscut într-un interviu live că această centrală riscă să fie distrusă de foc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: