Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? A fost concurentă la „Insula Iubirii”. Uite cum arată acum

O recunoști? A fost concurentă la „Insula Iubirii”. Uite cum arată acum

GALERIE FOTO (3)Insula iubirii Diana Constantin

Insula Iubirii este o emisiune în care concurenții au suferit schimbări majore odată ce au ieșit de pe platourile de filmare. Nu de puține ori am fost martorii unor transformări incredibile în ceea ce privește personajele care au participat la acest show.

Diana Constantin și-a schimbat lookul după plecarea de la Insula Iubirii

Totuși, există și situația inversă, în care vedetele care au participat la emisiune au renunțat la toate trucurile de înfrumusețare.

Acesta este și cazul Dianei Constantin, cea care a venit la emisiunea alături de iubitul ei, Ben, dar au plecat separat. Cei doi au picat testul iubirii, iar Diana a fost cea care a cedat și a căzut pradă farmecelor lui Andi. Așa ea și-a înșelat iubitul, alături de care venise în emisiune, așa că scopul lor de a plecat de mână din emisiune nu a mai putut fi realizat.

Relația ei cu Andi a continuat pentru ceva timp, dar într-un final s-au despărțit. La acel moment, ispita de la „Insula Iubirii” a explicat că relația lor s-a încheiat pentru că Diana Constantin avea un stil de viață prea zbuciumat și stătea mult prin cluburi.

Acum, Diana și-a schimbat radical lookul și nu mai seamănă aproape deloc cu cea care a devenit faimoasă.

După experiența emisiunii, am realizat că sunt o tipă foarte vulcanică, răsfățată. În emisiune, am demonstrat că nu am cei șapte ani de acasă, dar chiar îi am, pentru că fiind constrânsă de anumite lucruri de acolo, presiunea aia, nu prea a fost ok. Hai să nu exagerăm că Ben m-a iubit așa de mult, pentru că dacă mă iubea, nu făcea lucrurile pe care le-a făcut. Înainte să mergem pe Insulă, Ben m-a lăsat singură în cele mai grele momente ale mele și nu a fost lângă mine. Pentru mine asta, a durut foarte tare. De asta am făcut ce am făcut pe Insulă. Relația noastră nu mai era ok dinainte. Vă repet, pe Insulă vin persoane care sunt chiar ok în relația de cuplu și ori își consolidează relația ori se despart.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: