Redactia.ro
Home » TV » Radu Vâlcan, la medic, înainte de a pleca la filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”

Radu Vâlcan, la medic, înainte de a pleca la filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”

Radu Vâlcan, la medic, înainte de a pleca la filmările pentru noul sezon "Insula iubirii"

Radu Vâlcan a postat pe Instagram imagini de la consultul medical realizat înainte de a pleca la filmările pentru noul sezon „Insula iubirii”.

Pentru ca in curand vor incepe filmarile unui nou si epuizant sezon „Insula iubirii” si pentru ca sunt un cetatean responsabil, mi-am cumparat masca, dezinfectant, dar am facut si o terapie de energizare la @cronos_med. Nu de alta, dar iti trebuie, totusi, putere sub palmier. 😬🤭😎
#CronosVitaEnergiser #IVTherapy

În fiecare an, Radu Vâlcan pleacă câteva luni de acasă pentru a filma emisiunea fenomen Insula Iubirii. Soțul Adelei Popescu a ajuns să fie o emblemă a emisiunii, reușind să descâlcească mereu relațiile dintre concurenți. De asemenea, el este cel care le arată adevărata față și îi confruntă de fiecare dată.

Noul sezon Insula Iubirii vine cu noi povești de viață, noi ispite, noi locații și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. După cinci sezoane filmate în Thailanda, cel de-al șaselea sezon se va filma într-o locație nouă, Republica Dominicană, iar concurenții nu știu la ce să se aștepte.

Destinațiile sunt doua resorturi: Las Brisas și La Playa. Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenții vor fi nevoiți să reziste tentației a 8 ispite feminine și 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri și a nu risca să fie eliminate pe parcurs.

Și Adela Popescu a anunțat că soțul ei va pleca astăzi la filmări pentru noul sezon „Insula iubirii”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro