Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Acum este una dintre cele mai faimoase artiste din țară

O recunoști? Acum este una dintre cele mai faimoase artiste din țară

Antonia

Este mamă a trei copii și, totodată, una dintre cele mai iubite artiste din România. De asemenea, este un simbol al frumuseții, fapt pentru care este la fel de apreciată de fanii ei. În copilărie, era la fel frumoasă și parcă succesul îi era predestinat.

O recunoști în fotografie?

Mamă a trei copii, doi băieți cu un celebru artist, dar și o fetiță cu fostul soț, este acum una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi din țară. De asemenea, frumusețea ei este una incontestabilă, fapt care a ajutat-o să își facă și mai mulți fani. Și în copilărie era la fel chipeșă, iar succesul îi era încă de pe atunci predestinat, informează spynews.ro.

La cei 31 de ani, Antonia, căci despre ea este vorba stârnește invidie în rândul multor femei. De curând, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie din copilărie la care a strâns mii de aprecieri. Partenera lui Alex Velea avea încă de mică părul lung. Într-un tricou albastru, cu o pereche de pantaloni galbeni și adidași, așa apare Antonia în fotografia de pe Instagram, lângă care a scris: ”Eu mică”. De altfel, în poză se vede cum Antonia emană siguranță pe sine, ea ține mâinile în buzunar și are o privire serioasă.

Antonia într-o poză realizată în copilărie. Artista purta un tricou bleu și pantaloni oranj. În spatele ei este o tufă de trandafiri roz.

Antonia plătește pensie alimentară fetiței sale

Antonia este mamă a trei copii: doi băieți cu atualul partener, Alex Velea, și o fetiță pe nume Maya cu omul de afaceri Vincenzo Castellano. De curând, a reușit și să divorțeze de acesta. Maya se află în custodia ambilor părinți, dar artista îi plătește pensie alimentară.

Faptul că ambii părinți au custodie asupra Mayei înseamnă că Antonia va putea oricând să își viziteze fetița care locuiește cu tatăl său, Vincenzo, în Italia. Antonia este nevoită să îi plătească fetiței sale, lunar, suma de 600 de euro. Antonia  a rămas însărcinată în anul 2009 cu Vincenzo Castellano, nepotul Joshua Castellano, proprietatul clubului Bamboo. În 2010 Maya a fost adusă pe lume, iar în anul 2011 cei doi s-au căsătorit. Vincezo a povestit într-un interviu că atunci când a cunscut-o pe Antonia nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai degrabă a fost atras de frumusețea ei.

”Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”, a declarat Vincenzo.

Antonia a încheiat divorțul de Vincezo Castellano

În anul 2013, Antonia și Vincezo au decis să pună punct căsniciei. Timp de opt ani s-a chinuit Antonia să divorțeze de Vincezo, timp în care l-a cunoscut pe Alex Velea și a devenit și mama lui ,Dominic și Akim. Odată cu finalizarea procesului de divorț, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Momentan, nu plănuiește să meargă în fața altarului pentru a doua oară.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a declarat Antonia pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: