Redactia.ro
Home » Monden » Suma fabuloasă pe care o plătește Antonia drept pensie alimentară fiicei sale. Despre ce sumă este vorba

Suma fabuloasă pe care o plătește Antonia drept pensie alimentară fiicei sale. Despre ce sumă este vorba

GALERIE FOTO (7) Suma fabuloasă pe care o plătește Antonia drept pensie alimentară fiicei sale

Antonia are în prezent trei copii, o fetiță, cu afaceristul Vincenzo Castellano, și doi băieți cu Alex Velea. Artista s-a judecat opt ani cu tatăl Mayei, pentru a divorța. Recent, divorțul dintre cei doi s-a oficializat, iar cei doi au custodie comună. Cu toate astea, Antonia trebuie să-i plătească o sumă lunară fiicei sale.

Suma fabuloasă pe care o plătește Antonia drept pensie alimentară fiicei sale. Despre ce sumă este vorba

Antonia și Vincenzo Castellano au trecut prin numeroase scandaluri în ultimii opt, după ce s-au decis să divorțeze. După ce între cei doi foști parteneri de viață au fost mai multe momente tensionate, Antonia și Vincenzo au reușit să ajungă la un numitor comun. Mai mult, divorțul dintre cei doi s-a finalizat oficial în urmă cu câteva zile, iar fetița lor, Maya va rămâne să locuiască cu tatăl său, în Italia. Cu toate că micuța va avea domiciliul în Italia, cei doi părinți vor avea custodie comună, ceea ce înseamnă că Maya se poate bucura în orice momente de prezenta mamei sale. Dar, artista va trebui să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară de 600 de euro. Evident, solista a acceptat orice de dragul fiicei sale.

În 2009, Antonia a rămas însărcinată cu italianul Vincenzo Castellano, iar în 2010 a adus-o pe lume pe Maya Rosaria Castellano. Vincenzo este nepotul lui Joshua Castellano, proprietatul clubului Bamboo. Într-un interviu, italianul povestea că a cunoscut-o pe Antonia pe vremea când aceasta era prietenă cu iubita unchiului său, Joshua. „Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”, a declarat Vincenzo.

Antonia și Alex Velea au doi copii

Antonia și Alex Velea au o poveste de dragoste ca în filme! Relația lor a început în 2013, pe vremea când Alex era căsătorit cu Ana, iar Antonia cu Vicenzo. Cu toate că l-a început cei doi s-au ferit să recunoască, apropiații care susțineau că s-au îndrăgostit unul de celălalt, au creat scandal în jurul lor. Paparazzi erau întotdeauna pe urmele lor pentru a prinde ceva, însă cei doi îndrăgostiți se abțineau. Între timp, ALex Velea a pus punct căsniciei cu Ana, iar după multe negocieri pe care mulatra le-a avut, cei doi au divorțat. Mai greu a fost în cazul Antoniei, deoarece artista nu voia să renunțe la custodia fiicei sale, iar divorțul ei s-a întins pe o perioadă de opt ani. Deși Vicenzo îi cerea în instanță cântăreței să recunoască că l-a înșelat, Antonia nu a recunoscut niciodată. După ce au căzut de acord cu privire la un program de vizite, în ceea ce o privește pe fiica lor, Antonia a renunțat la proces.

După o lungă perioadă de specculații, în 2014, Antonia a anunțat pe rețelele de socializare, nu doar că este într-o relație cu Alev Velea, ci că urma să îi dăruiască un copil acestuia. Pe 27 decembrie 2014, Dominic, primul fiu al cuplului a venit pe lume. La doi ani diferență, Antonia îi dădea naștere celui de-al doilea copil cu Velea, căruia i-a pus numele Akim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: