Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Fetița din imagine este o una dintre cele mai iubite artiste din România

O recunoști? Fetița din imagine este o una dintre cele mai iubite artiste din România

GALERIE FOTO (2) O recunoști? Fetița din imagine este o una dintre cele mai iubite artiste din România

Timpul ne schimbă pe toți și nu iartă pe nimeni. Trecerea anilor este dureroasă, dar amintirile care ne rămân știm sigur că sunt pentru totdeauna. O artistă celebră a publicat o imagine din copilărie, dar puțini au recunoscut-o. Este complet schimbată și doar câteva trăsături mai sunt la fel. Tu o recunoști?

Tu îți dai seama cine e?

Vedetele obișnuiesc să publice imagini din copilărie, cu care să ne surprindă plăcut. Unele, însă, sunt foarte greu de recunoscut, pentru că s-au schimbat foarte mult și puținele trăsături care au mai rămas nu sunt suficiente ca să ne dăm seama cine este într-o fotografie. Iată acum una cu cea mai iubită artistă a momentului, greu de recunoscut.

Tu ți-ai dat seama cine este fetița din imagine Este celebră, foarte iubită și cu un succes răsunător în lumea muzicii, dar acum arată complet altfel. A crescut, nu mai este un copil, ci o femeie adevărată, dar zâmbetul timid încă a rămas al ei. Ei bine, dacă încă nu ți-ai dat seama, este vorba despre Lidia Buble.

Micuța din imagine este chiar ea, dar pe vremea când era doar un copil și nici nu se gândea la succesul de acum. Acum are 29 de ani și este cunoscută de o țară întreagă, după ce a muncit mult pentru a ajunge la un asemenea nivel.

Lidia Buble, victima bullying-ului în copilărie

Lidia Buble este acum o artistă iubită de o mulțime de oameni, apreciată atât pentru talentul ei, dar și pentru felul de a fi sau aspect fizic. Este asumată și foarte transparentă și nu este rușinată de nimic din tot ce a făcut de-a lungul anilor. Se pare, însă, că lucrurile nu au fost mereu roz și a avut o copilărie destul de grea.

Recent, cântăreața a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost victima bullying-ului când era mică. Este cunoscut faptul că face parte dintr-o familie de oameni credincioși și face parte din alt cult, dar pentru unii a fost un motiv pentru care să o umilească. Vedeta spune că ceilalți râdeau de ea și o jigneau pentru religia sa, dar niciodată nu a încercat să ascundă adevărul, ba chiar s-a mândrit cu familia ei.

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care preferă să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram că o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate. Toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita”.

Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”, a spus Lidia Buble în platoul emisiunii Teo Show.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: