Redactia.ro
Home » Știri » O româncă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia! Decesul tinerei este un mister

O româncă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia! Decesul tinerei este un mister

Mesajul controversat lăsat de doi hoţi, după ce au spart o casă din Italia: „Nici voi nu aveți nimic..."

O româncă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia! Iată de ce decesul tinerei este un mister, cel puțin deocamdată! Ce variante iau în calcul anchetatorii.

O româncă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia! Decesul tinerei este un mister

Românca avea 36 de ani. Trupul ei fără viață a fost găsit pe o plajă acoperită cu zăpadă din Italia, Rimini, regiunea Emilia-Romagna. Două persoane care se plimbau pe plajă au dat peste el, iar imaginea este greu de descris în cuvinte. Cadavrul nu avea pe el semne de violență, așa că, deocamdată, polițiștii nu cred că au mai fost implicate și alte persoane, potrivit presei internaționale.

Conform publicației Corriere della Sera, românca decedată, îmbrăcată în haine închise la culoare, a fost găsită în dreptul stabilimentului Bagno Bela Burdela, de-a lungul promenadei San Salvador. Echipele de intervenție și criminaliștii au ajuns la fața locului. Sunt luate în calcul varianta unui accident și varianta unei sinucideri, însă nu e clar ce anume s-a întâmplat cu tânăra.

Pentru că nu avea acte de identitate asupra ei, polițiștii au verificat baza de date cu persoane dispărute și au stabilit identitatea româncei, a cărei dispariție fusese semnalată cu câteva ore mai devreme. Cauza exactă a decesului va fi stabilită de abia după necropsie, a relatat Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: