Redactia.ro
Home » Știri » O româncă a fost răpită și vândută la naștere. După 25 de ani, tânăra și-a reîntâlnit familia din România

O româncă a fost răpită și vândută la naștere. După 25 de ani, tânăra și-a reîntâlnit familia din România

GALERIE FOTO (5) O româncă a fost răpită și vândută la naștere

O româncă a fost răpită și vândută la naștere. Belle Barbu a aflat în urmă cu un an că s-a născut în România, dar a fost vândută unei familii americane. După 25 de ani, Belle și-a cunoscut părinții din România, care au căutat-o ani la rând.

O româncă a fost răpită și vândută la naștere. După 25 de ani, tânăra și-a reîntâlnit familia din România

O româncă a fost răpită și vândută la naștere. Povestea unei fetite născută în România și vândută în Statele Unite ale Americii a zguduit întreaga lume. Belle Barbu este românca răpită și vândută la naștere. Tânăra în vârstă de aproape 26 de ani a fost crescută de o familie din America și s-a întrebat tot timpul de ce nu seamănă cu părinții săi, care erau total diferiți de ea. Când a împlinit opt ani, Bella a aflat că a fost adoptată când era doar un bebeluș, iar acum recunoaște că a fost un șoc puternic pentru ea. „Mi-au spus că numele meu de familie fusese Barbu și că m-am născut în România din părinți care nu mă doreau. Confuză și rușinată, am ținut asta secret pentru toată lumea, dar răul nu a dispărut niciodată„, a declarat Belle.

Înainte de a se înscrie la Universitatea Brigham Young din Idaho pentru a studia Sănătatea Publică, Belle s-a îndepărtat de părinții săi adoptivi, iar în 2013 a rupt complet legătura cu ei, însă o întrebare nu i-a dat pace niciodată, și anume de unde provine ea. În 2019, tânăra a descoperit un grup de Facebook care ajuta românii adoptați din străinătate să-și ajute familia. Și-a luat inima în dinți și a postat vârsta și numele de familie, ulterior primind câteva răspunsuri care au șocat-o. Administratorul grupului, Sarah a recunoscut numele de familie și în 48 de ore, toate informațiile au ajuns la fratele Belle, Moise, în vârstă de 20 de ani, cu ajutorul rețelelelor de socializare. După ce a tradus mesajul tinerei, Sarah a descoperit că Belle mai avea doi frați, o soră, Simona, în vârstă de 33 de ani și un frate, Florian, în vârstă de 29 de ani. Astfel, Belle a aflat că pe mama sa o cheamă Margari, și pe tatăl ei, Zambilă, și locuiau lângă Roma.

Belle și-a regăsit familia după 25 de ani

La trei săptămâni după ce vorbise cu frații săi prin mesaje, Belle a reușit să vorbească și cu cei doi părinți ai săi. Când și-a auzit mama biologică, a început să plângă cu toții. Ei bine, așa a aflat că în octombrie 1994, cand Belle a venit pe lume, medicii le-au spus părinților că fetița este grav bolnavă. Aceștia au fost trimiși acasă, iar când au revenit la spital, li s-a spus că fetița murise. După ce s-au întâlnit, mama Bellei continua să-și ceară iertare și să-i spună că au încercat să o găsească în fiecare zi. „Familia mea era extrem de săracă când mama era însărcinată cu mine. Locuiau în corturi și făceau cărămizi pentru bani, ceea ce era o muncă incredibil de grea„, a spus Bella.

După ce au aflat că fetița lor fusese vândută, cei doi părinți și-au folosit ultimii bani pentru a merge la fiecare orfelinat pe care l-au putut identifica pentru a o găsi, dar în zadar. Tânăra a aflat prin intermediul organizației caritabile Operation Underground Railroad că bebelușii valorează zeci de mii de dolari pentru bandele de traficanți, care falsifică certificatele de naștere și vând bebeluții agențiilor de adopție. Tot organizația i-a ajutat pe ea și pe părinți cu testele ADN, iar acest lucru a dovedit că sunt o familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: