Redactia.ro
Home » Știri » Româncă răpită, bătută şi sechestrată în Italia de iubitul ei

Româncă răpită, bătută şi sechestrată în Italia de iubitul ei

româncă

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost răpită, sechestrată, abuzată sexual şi ameninţată cu moartea în Italia de către iubitul ei, un cetăţean bulgar.

Coşamarul femeii a început în septembrie 2017, când ar fi fost răpită de cetăţeanul bulgar în vârstă de 35 de ani din România şi dusă în Italia, scrie adevarul.ro.

Potrivit publicaţiei Il Messaggero, românca a fost sechestrată într-o locuinţă din localitatea Lanciano, o comună din regiunea Abruzzo, bătută cu pumnii şi picioarele şi ameninţată cu moartea în repetate rânduri.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că a fost legată de mâini şi de picioare şi agăţată de cârligul unui autoturism, iar iubitul ei a ameninţată că va pleca cu maşina. În plus, româna a acuzat că a fost agresată sexual timp de trei zile.

Băiatul din Constanța dat dispărut a fost găsit mort

Profitând de un moment de neatenţie, românca a reuşit să scape şi l-a denunţat pe bărbat. În urma verificărilor, bulgarul a fost trimis în judecată, iar primul termen al procesului va avea loc pe 22 aprilie 2020 la Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti, potrivit sursei citate.

Potrivit datelor din dosar, într-unul dintre episoadele de brutalitate, bărbatul ar fi încercat să iasă cu maşina de pe carosabil şi, pentru a o ameninţa pe româncă, îi spunea: „Dacă tot nu reuşesc să te omor singur, o fac aruncându-mă cu maşina în afara străzii, aşa murim împreună. Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: