Redactia.ro
Home » Știri » O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani, când s-a călugărit. „Dumnezeu există”

O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani, când s-a călugărit. „Dumnezeu există”

GALERIE FOTO (3) O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani, când s-a călugărit. „Dumnezeu există”

O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani. Întâlnirea cu ei a fost văzută ca fiind dovada că „Dumnezeu există”, mai ales că a avut loc la scurt timp după ce tânăra s-a călugărit și neștiind sigur dacă părinții ei chiar mai sunt în viață.

O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani, la scurt timp după ce s-a călugărit. „Dumnezeu există”

Povestea Mihaelei începe cu mult timp în urmă și seamănă cu multe povești ale unor copii ai căror părinți nu au putut să îi aibă în grijă, așa cum ar fi trebuit și cum ar fi normal.

La sfârșitul anilor ’90, pentru că nu aveau putere financiară să le crească, Ion și Nicoleta și-au dat cele două fiice, printre care și Mihaela, în plasament. Ulterior, Mihaela a fost adoptată de o familie de spanioli, așa că părinții biologici i-au pierdut urma, a scris SpyNews, deși au încercat să o găsească și să o ia înapoi, dar fără rezultat.

La vârsta de șase ani, Mihaela, aflată în Spania, acolo unde se contura viața ei, a aflat că este adoptată. Mult mai târziu, când a simțit că este atrasă de viața monahală, a ales să se călugărească. Maica stareță a mănăstirii a fost cea care a îndrumat-o pe tânără să încerce să îi găsească pe cei care i-au dat viață, deși Mihaela era de părere că părinții ei naturali nu mai erau în viață. Cei doi trăiau, de fapt, și erau tot acolo de unde ea plecase: în România.

O româncă din Spania și-a găsit părinții naturali după 30 de ani, când s-a călugărit. „Dumnezeu există”
Foto: religionenlibertad.com

După multe căutări, Mihaela a reușit să afle că mama ei avea 47 de ani, iar tatăl ei avea 50, dar și că mai are șase frați. Prima dată, a vorbit cu două dintre surorile ei prin intermediul Internetului, prin apeluri video. Mihaela a reușit mai apoi să își întâlnească și părinții, pe Ion și Nicoleta, a scris Spynews.

Foto: religionenlibertad.com
Foto: religionenlibertad.com

Mihaela: „Întâlnirea cu familia mea biologică m-a ajutat să văd că Dumnezeu există”

„Întâlnirea cu familia mea biologică m-a ajutat să văd că Dumnezeu există, că este sincer, că nu a uitat nicio lacrimă de-a mea. Pentru ca versetul: – Ei nu s-au născut nici din sânge, nici din carne, ci s-au născut din Dumnezeu – să se împlinească”, a declarat Mihaela pentru presa străină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: