Redactia.ro
Home » Știri » O româncă stabilită în Italia a fost găsită moartă. Locul unde și-a dat ultima suflare

O româncă stabilită în Italia a fost găsită moartă. Locul unde și-a dat ultima suflare

O româncă stabilită în Italia a fost găsită moartă. Locul unde și-a dat ultima suflare

O româncă stabilită în Italia a fost găsită moartă. Iată ce se știe în momentul de față și în ce loc unde și-a dat ultima suflare.

O româncă stabilită în Italia a fost găsită moartă. Locul unde și-a dat ultima suflare

Românca a fost găsită fără viață chiar de familia ei, de soțul și copiii acesteia. Era în apartamentul unde stătea cu familia, în cadă, când rudele au dat peste ea. Din primele informații, se pare că victima avea probleme de sănătate, potrivit Observator.

Femeia avea 55 de ani. Locuia cu familia ei într-o casă din Lama, un sat din comuna San Giustino, Italia, de mulți ani. Cei doi copii ai ei au 19, respectiv 14 ani. Cel mai probabil, moartea ei a fost cauzată de anumite afecțiuni medicale mai vechi, potrivit La Nazione. Cauzele morții s-ar datora unei boli de inimă, dar nu a fost stabilit exact, momentan.

Toți cei care o cunosc pe româncă sunt profund îndurerați. În comunitatea respectivă, întreaga familie de români era respectată.

Polițiștii din Italia au deschis o anchetă, așa cum cere procedura. Rămâne de văzut ce informații vor mai ieși la iveală. Trupul neînsuflețit a fost transferat la spitalul Tiferno (Citta di Castello) și pus la dispoziția autorităților pentru investigații, potrivit Observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: