Redactia.ro
Home » Știri » O seară petrecută în bar putea să aibă un sfârșit teribil pentru această tânără. A doua zi, a descoperit o înțepătură suspectă pe picior

O seară petrecută în bar putea să aibă un sfârșit teribil pentru această tânără. A doua zi, a descoperit o înțepătură suspectă pe picior

O tânără din Marea Britanie a trăit spaima vieții sale după ce a descoperit că are o vânătaie suspectă pe picior. Totul s-a întâmplat după o seară petrecută într-un bar, iar a doua zi a observat că are o rană neobișnuită. A căutat imediat informații, iar concluzia la care a ajuns este îngrozitoare: este posibil să fii fost ținta violatorilor.

Isabella este o tânără din Marea Britanie care a trecut printr-o experiență traumatizantă. După o noapte petrecută într-un bar, din care nu reușește să-și amintească prea multe, a realizat că are o vânătaie neobișnuită pe picior. A publicat imagini cu rana sa pe platforma TikTok, iar răspunsurile pe care le-a primit au făcut-o să realizeze în ce pericol s-a aflat.

 „M-am trezit cu asta și nu știam ce este. Am fost într-o seară în bar și am ajuns acasă, am avut aceeași vânătaie, încă o mai am. Să vă arăt. Este pe picior, este ca o înțepătură cu vânătăi în jurul ei. Și habar nu am ce este și nu-mi amintesc nimic.”, a relatat tânăra urmăritorilor săi din mediul online.

Injectarea de substanțe – strategie folosită de violatori

Mai exact, injectarea unor substanțe a devenit o strategie preferată de violatorii din Anglia, care își aleg victimele din rândul clienților cluburilor și al barurilor de noapte. Tot mai multe femei au povestit în mediul public cum au căzut pradă acestor bărbați, iar relatările lor au ajuns și la Isabella.

În ciuda faptului că poveștile tinerelor care au trecut prin asemenea incidente sunt cât se poate de reale, Isabellei i-a fost greu în primă instanță să accepte situația. Nu a reușit să-și pună cap la cap amintirile din seara respectivă, așa că a cerut confirmarea și susținerea comunității sale din mediul online.

Speriată, tânăra a recunoscut că inițial nu a considerat că vânătaia de pe picior reprezintă un motiv de îngrijorare. A preferat să creadă că a fost neatentă și a căzut, însă după ce s-a informat mai bine despre asemenea strategii ale bărbaților rău voitori, a decis să ia măsuri în acest sens.

„Am crezut că am căzut și m-am învinețit. Este adevărat? Se întâmplă asta cu adevărat?”, a continuat Isabella.

Tânăra a mers imediat la spital și a cerut ajutorul medicilor

Teama că în corpul său a fost injectată o substanță periculoasă a determinat-o pe tânără să apeleze la ajutorul medicilor. A mers la spital și le-a explicat cadrelor medicale ce s-a întâmplat, însă aceștia nu i-au putut oferi prea multe informații.

Singura lor grijă a fost ca Isabella să nu fie infectată cu HIV, așa că au sfătuit-o ca în viitor să-și facă testele necesare pentru acest virus. Astfel, ea va reveni peste 3 luni pentru investigațiile respective, deoarece în momentul respectiv era mult prea devreme pentru a fi diagnosticată.

„Au spus că nu pot face nimic momentan și să mă întorc în trei luni pentru a verifica dacă am HIV”, a încheiat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: