Redactia.ro
Home » Știri » O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis. Rușinea trăită de un român stabilit în Germania

O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis. Rușinea trăită de un român stabilit în Germania

O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis.

O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis. c  Acesta s-a făcut de râs după ce a ajuns la închisoare. Care este povestea românului în vârstă de 46 de ani?

O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis. Rușinea trăită de un român stabilit în Germania

O simplă amendă l-a adus în situația în care să fie închis. Un român stabilit în Germania a trăit cea mai mare rușine a sa după ce a condamnat la 70 de zile de închisoare din cauza unei amenzi. Întreaga povestea a început în luna ianuarie a acestui an, atunci când bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost amendat de polițiști pentru că a încălcat Legea privind Protecția Animalelor.

Din fericire, românul a scăpat de cercetarea penală, dar a primit o amendă de 1.400 de euro. Ei bine, se pare că românul nu i-a dat importanță acestei sancțiuni, chiar dacă polițiștii germani l-au avertizat că, în caz că nu va plăti amenda, va fi trimis la închisoare. Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă că o simplă amendă îl va trimite în spatele gratiilor. Din păcate pentru el, legea din Germania este foarte aspră. Ulterior, judecătorul a schimbat amenda de 1.400 de euro în 70 de zile de închisoare cu executare.

În timp ce se afla într-o parcare pe autostrada 4 din Germania, în apropierea graniței cu Polonia, românul ghinionist a fost controlat de un echipaj de poliție, fiind anunțat că trebuie să meargă la închisoare pentru următoarele 70 de zile.

Cetățean român arestat în Germania pentru că a refuzat să plătească amenda

Anul trecut, în luna septembrie, un bărbat român în vârstă de 30 de ani a fost arestat în Germania pentru că a refuzat să plătească o amendă veche pentru că a condus fără permis. Românul era angajat la o firmă de curierat și a fost oprit de oamenii legii pentru un control de trafic. Ulterior, polițiștii au descoperit că pe numele lui a fost emis un mandat de arestare. Judecătorul îl amendase cu suma de 6.300 de euro pentru că fusese prins la volan fără permis, iar cetățeanul român nu plătise amenda.

Chiar dacă nu avea permis, bărbatul a parcurs peste 40.000 de kilometri prin Germania, autoritățile considerând că românul s-a urcat la volanul mașinii de peste 80 de ori. Curierul român nu a plătit amenda de 6.300 de euro în momentul în care a comis fapta, motiv pentru care a fost arestat, urmâns să ispășească o pedepasă de 180 de zile de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: