Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O șoferiță, șocată de gestul acestui soldat din imagine: ”Mi-a tresărit inima”

O șoferiță, șocată de gestul acestui soldat din imagine: ”Mi-a tresărit inima”

O tânără șoferiță, care mergea cu mașina către casă, într-o zi ploioasă, a avut parte de o întâmplare care a marcat-o. L-a văzut pe soldatul din imaginea de mai sus și a rămas șocată de gestul acestuia.

O șoferiță, șocată de gestul acestui soldat din imagine: ”Mi-a tresărit inima”

În timp ce-și conducea mașina către casă, unei tinere șoferițe, Erin Hester, i s-a părut bizar că un soldat stă la marginea drumului, pe o ploaie torențială, cu mâna la tâmplă, așa cum se face în armată. De altfel, în ciuda vremii nefavorabile, soldatul stătea neclintit, potrivit Daily Mail.

Curioasă, când a ajuns în apropiere de el, fata a oprit mașina, a deschis geamul și l-a întrebat pe soldat de ce stă astfel, având în vedere condițiile de afară. Acesta nu i-a răspuns, respectându-și conduita de soldat al Armatei. Doar că, la un moment dat, șoferița a văzut cum de ei se apropia o coloană de mașini cu faruri aprinse. Mai exact, un cortegiu funerar, care înainte destul de încet.

Tânăra șoferiță, mesaj tranșant pentru ceilalți conducători auto

Tânăra a fost impresionată până la lacrimi de ceea ce ochii ei puteau vedea. Era impresionată de devotamentul de care a putut da dovadă soldatul, pentru ca un om să fie condus pe ultimul drum. Așa cum prevede regula de circulație fata și-a dat mașina mai înspre marginea drumului și a oprit-o, făcând loc cortegiului. Odată ce a revenit acasă, Erin Hester a relatat totul pe rețelele de socializare și a tras un semnal de alarmă șoferilor.

„Întotdeauna m-a deranjat faptul că anumiți șoferi nu se opresc atunci când trece un cortegiu funerar, însă acest domn militar mi-a întrecut orice așteptare. Sunt destul de sigură că nu există reguli militare care să-i impună unui soldat să facă acest lucru, însă onoarea și respectul de care a dat dovadă acest om arată că așa trebuia să se întâmple. Mi-a tresărit inima de fericire când am văzut gestul său, un gest de care familia îndurerată poate nu va afla niciodată”, a scris fata pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: