Redactia.ro
Home » Știri » O studentă la Medicină, din Argeș, a murit subit, deși era sănătoasă. Se pregătea să iasă în oraș când i s-a făcut rău

O studentă la Medicină, din Argeș, a murit subit, deși era sănătoasă. Se pregătea să iasă în oraș când i s-a făcut rău

O studentă la Medicină, din Argeș, a murit subit, deși era sănătoasă. Se pregătea să iasă în oraș când i s-a făcut rău

Bianca Șerban, studentă la Medicină, din Argeș, a murit subit. Familia susține că aceasta era sănătoasă, nu era cunoscută ca având vreo boală. Tânăra a fost găsită fără suflare în camera de cămin din București, unde era la facultate.

O studentă la Medicină, din Argeș, a murit subit, deși era sănătoasă. Se pregătea să iasă în oraș când i s-a făcut rău

Bianca Șerban avea 23 de ani și provenea, de fel, din comuna Poiana Lacului din Argeș. Studia Medicina în București. Se pare că tânăra se pregătea să iasă în oraș când i s-a făcut rău, după care a murit, potrivit Ziarul de Argeș. Ea a fost găsită fără suflare în camera de cămin unde era cazată.

Bianca a absolvit Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Pitești, iar în 2018 a promovat examenul la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii „Carol Davila” din București, conform presei locale. Își dorea să fie medic și ar fi trebuit să termine facultatea în 2024.

Totodată, moartea tinerei este surprinzătoare și asta pentru că rudele susțin că Bianca era sănătoasă și nu avea un palmares de patologii la activ, nu se știa să sufere de vreo afecțiune medicală sau vreo boală.

„Am vorbit cu tatăl ei şi spunea că fata nu era bolnavă, nu avea nimic. A găsit-o moartă în camera de cămin de la Bucureşti. Duminică seara s-a dus cineva să îi ducă un pachet, a desfăcut cu cheia și l-a lăsat. Apoi o fată când a auzit că a lăsat pachetul jos, a urcat din nou în camera de cămin ca să bage mâncarea la frigider. Atunci a găsit-o! Nu a avut nimic fata, nicio boală. Tatăl ei spunea că pe certificatul de deces scrie neconcludent la cauza decesului”, a povestit Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului din Argeș, potrivit curier.ro.

Sora ei mai mică a găsit puterea să îi anunțe decesul.

„Cu durere în suflet vă anunțăm că sora mea Bianca Ș. a decedat duminică seara. Cu toții o știm drept studenta la medicină, o fată cu bun simț, premiantă și un copil model”, a transmis sora Biancăi, conform romaniatv.net.

„Încă un înger printre îngerii, plecați mult prea devreme, cu vise, speranțe neîmplinite. Multă putere familiei”, „Drum lin spre cer, copil frumos și deștept, multă putere familiei să treacă peste acest moment”, au scris mai mulţi cunoscuţi, potrivit sursei de mai sus.

Sicriul Biancăi Şerban a fost dus de la Bucureşti la Poiana Lacului marţi și depus în casa părintească. Ieri, tânăra studentă a fost condusă pe ultimul drum, iar slujba înmormântării a avut loc la o biserică din satul Cătunaşi din Poiana Lacului, a mai scris presa locală, potrivit curier.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: