Redactia.ro
Home » Homepage » O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca

O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca

Cluj Napoca: O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etaj, dintr-un bloc de locuințe

O tânără de doar 18 ani a murit, marţi, după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Iată ce se presupune despre decesul ei.

O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Cluj Napoca

Tânăra de doar 18 ani era din Maramureș. Ea a fost găsită moartă în această după-amiază, după ce a căzut de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, de pe strada Observatorului, de lângă Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, conform Știri de Cluj. S-ar fi aruncat singură de acolo, indică primele informații.

Victima era deja decedată când personalul medical a ajuns la ea.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, a precizat ISU Cluj.

La fața locului a mers și o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 18 ani, din județul Maramureș.

Trupul ei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei. În cauză, anchetatorii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs moartea tinerei și au deschis și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Rămâne de văzut care au fost motivele pentru care tânăra a ales să își ia viața dacă a fost într-adevăr vorba despre o sinucidere, ipoteză luată în calcul acum de polițiști.

Cluj Napoca: O tânără de 18 ani a murit după ce a căzut de la etaj, dintr-un bloc de locuințe
Foto: Facebook/ IGSU
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: