Redactia.ro
Home » Știri » O tânără de 19 ani din Brăila a murit la câteva zile după ce a născut

O tânără de 19 ani din Brăila a murit la câteva zile după ce a născut

GALERIE FOTO (2) O tânără de 19 ani din Brăila a murit la câteva zile după ce a născut

O tânără de 19 ani a murit la câteva zile după ce a născut la Spitalul Județean din Brăila. Tânăra a mers la spital după ce a născut, acuzând dureri, dar medicii i-au spus că are discopatie și au trimis-o acasă.

O tânără de 19 ani din Brăila a murit la câteva zile după ce a născut

Potrivit Mediafax, o tânără care a născut în urmă cu trei săptămâni, a revenit la spital după câteva zile, deoarece avea dureri abdominale. După ce au consultat-o, medicii au trimis-o acasă spunând că are discopatie.

La sfârșitul lunii trecute, femeia a fost dusă la spital în stare gravă, iar la câteva ore, aceasta a decedat. Din primele informații, tânăra avea septicemie. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică declară că la comisia de malpraxi nu a fost depusă nicio plângere, motiv pentru care nu pot începe nicio anchetă.

Astfel, comisia nu se poate autosesiza. Poliția, însă, a început cercetările sub coordonarea unui procuror și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, este o cercetare în rem sub coordonarea unui procuror, a declarat purătorul de cuvând al IPJ Brăila.

Citeste si:Trei persoane lovite în plin de o mașină într-o stație de tramvai din Craiova

Loading...