Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără de 23 de ani cu 10 copii vrea să aibă 105 copii biologici. Ce și-a propus împreună cu soțul

O tânără de 23 de ani cu 10 copii vrea să aibă 105 copii biologici. Ce și-a propus împreună cu soțul

GALERIE FOTO (2)

O tânără în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, vrea să aibă împreună cu soțul ei milionar, de origine turcă, 105 copii biologici. Asta în condițiile în care ei au, deja, zece copii din mame surogat, primiți în zece luni.

O tânără de 23 de ani cu 10 copii vrea să aibă 105 copii biologici. Ce și-a propus împreună cu soțul

Cristina Ozturk, o tânără rusoaică de 23 ani, căsătorită cu un milionar turc, în vârstă de 56 de ani, vrea să fie mama cu cei mai mulți copii din lume. Ea și soțul ei au, deja, zece copii din mame surogat, primiți în zece luni, dar vor să atingă numărul de 105 copii biologici, informează Daily Mail. Cum vor face acest lucru?

After meeting Galip, Christina said they were originally preparing to have a baby every year, but they quickly realised her reproductive ability would not be enough to meet their demands

Cristina Ozturk și-a cunoscut soțul milionar, Galip,  în timp ce se afla într-o vacanță, în Georgia. Cu timpul, și-au dat seama că au țeluri comune și s-au căsătorit. Numărul cât mai mare de copii este unul dintre ele, de aceea au apelat la mame surogat, care le-au adus zece copii pe lume, pe parcusul a zece luni.

The couple (pictured) said it was 'love at first sight' when they initially met, before they quickly decided they wanted to have 'as many children as possible' with one another

 

Toți cei zece bebeluși au un program bine stabilit și fiecare are câte o bonă în parte. Se trezesc la 6 dimineața și adorm la ora 20:00. Bonele notează într-un jurnal fiecare detaliu legat de creșterea bebelușilor.

Christina Ozturk, 23, who is originally from Moscow, is raising 11 children (pictured) with her husband Galip Ozturk, 56, in the coastal town of Batumi in Georgia

Cristina este foarte apreciată de soțul ei bogat, care este, totodată, mulțumit de cum decurge căsnicia lor.  ”Este uşor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze şi totuşi este în acelaşi timp timidă şi misterioasă”, a spus soţul tinerei.

Cristina și Galip vor să aibă 105 copii. Cum vor reuși?

Atunci când s-au cunoscut, Cristina și Galip Ozturk și-au propus să aibă câte un copil pe an, dar și-au dat seama că este cam imposibil de făcut acest lucru. Astfel, au apelat la mamele surogat și pentru fiecare sarcină Galip investește 10.0000 de dolari lunar. În ceea ce privește mamele surogat, ele sunt alese cu mare atenție. Nu trebuie să aibă vicii, adică să nu fie consumatoare de alcool, tutun sau mai ales substanțe interzise. Pentru a avea 105 copii, soții vor apela atât la mamele surogat, dar vor încerca să aducă și de unii singuri proprii copii. Cristina este dispuă să nască pe cale naturală, dar mai așteaptă să crească cei 10 bebeluși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: