Redactia.ro
Home » Știri » O tânără s-a făcut de râs într-o parcare din Capitală. A căzut în fața unui taxi în timp ce dansa lasciv

O tânără s-a făcut de râs într-o parcare din Capitală. A căzut în fața unui taxi în timp ce dansa lasciv

O tanara a cazut pe un taxi in timp ce dansa lasciv

Unii tineri iubesc să se distreze într-atât de mult, încât nu mai țin cont de locul unde se află. O tânără a fost surprinsă, luni noapte, la o ”petrecere” într-o…parcare din Capitală. A început să danseze lasciv, la un moment dat, doar că nu i-a ieșit atât de bine, căci a căzut pe un taxi.

O tânără s-a făcut de râs într-o parcare din Capitală. A căzut pe un taxi în timp ce dansa lasciv

Lipsa distracției din ultimul an, ca-n vremurile de odinioară, îi face pe unii tineri să petreacă pe unde apuc acum. I s-a întâmplat unei tinere, aflată sub influența alcoolului, care a început să danseze ca în club într-o parcare din București. Mulți dintre cei care au asistat la întreaga scenă s-au amuzat și au făcut imaginile publice.

Tânăra nu dansa singură, ci însoțită de alte două prietene, aflate la fel sub influența alcoolului. Mai mult nu a ținut cont de mașina de poliție care se afla în zonă și se distra fără nicio problemă. Unde mai punem că din când, în când, fusta începea să-i fluture precum cea a lui Marilyn Monroe, lăsându-i la vedere lenjeria intimă.

O tânără a căzut pe un taxi, după câteva mișcări lascive, într-o parcare

Foto: Tinere dansând lasciv                Vezi mai multe foto pe Cancan

La un moment dat, în parcare sosește un taxi, iar tânăra s-a încărcat și cu mai multă energie. A început să facă mișcări lascive în fața șoferului. Brusc, și-a pierdut din echilibru și a căzut peste capota mașinii.

Tot în Capitală, o tânără s-a urcat pe o limuzină și a început să danseze

Momentul descris anterior nu este singular. Lună trecută, în plină zi și trafic din Capitală, o tânără s-a urcat pe o limuzină și a început să danseze. Cu greu a convins-o șoferul să coboare, iar după ce a reușit, a chemat poliția.

Imaginile inconştienţei în Capitală: O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze VIDEO

„Astăzi, 20.07.2021, în urma unei sesizări, poliţişti din cadrul Secţiei 10 s-au deplasat, de urgenţă, în zona unui bulevard din sectorul 3, unde pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre maşini şi era în vizibilă stare de tulburare. Femeia a fost imobilizată, după ce, pentru scurt timp a reuşit să urce pe o maşină. A fost condusă la sediul subunităţii de poliţie, urmând a fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au informat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: