Redactia.ro
Home » Stil de viață » O tânără s-a trezit peste noapte cu fața umflată și cu dureri groaznice. N-a fost vorba de alergie. Cu ce s-a confruntat, de fapt, Ruby

O tânără s-a trezit peste noapte cu fața umflată și cu dureri groaznice. N-a fost vorba de alergie. Cu ce s-a confruntat, de fapt, Ruby

GALERIE FOTO (2)

Fotografii șocante au fost postate pe internet de către Ruby Brewer, o tânăra care s-a ales cu fața umflată, fără să știe cauza. Femeia de 23 de ani, din Londra, se grăbea să ajungă la un festival și să se întâlnească cu prietenii ei. A uitat să folosească protecție solară și se pare că acest lucru i-a afectat fața, ochii, chiar și gâtul.

S-a trezit cu fața umflată peste noapte

La două zile după ce s-a bucurat de festival, Ruby s-a trezit și a descoperit că fața ei este foarte umflată. Tânăra a avut nevoie de perfuzii, pentru că inițial s-a crezut că ar fi vorba de o reacție alergică. A fost nevoie de trei zile pentru ca fața lui Ruby să revină la normal. Ruby a împărtășit experiența ei pentru a sublinia importanța purtării cremei solare. Aceasta poartă zilnic SPF 50 pentru a evita ca experința trecută să se repete.

Când m-am trezit, am încercat să deschis ochii și atunci mi-am dat seama că nu pot să-i deschid complet. Am fost foarte șocată când m-am uitat în oglindă și am văzut cât de mare era fața mea. Fața mea și-a dublat dimensiunea și era doar o mică fantă prin care puteam vedea. Pielea mea era toată plină de pete și roșie, iar brațele și gâtul aveau erupții cutanate pe ele. Mama mea [Miranda Brewer] a sărit din pat când m-a văzut și a spus „nu intrați în panică, mergem acum la spital”, a povestit tânăra, conform The Sun.

La festivalul la care a luat parte, Ruby și-a petrecut toată ziua la soare. Aceasta a spus că nu a simțit nicio senzație de strângere sau arsură pe piele și pur și simplu s-a bucurat de muzică. În dimineața următoare, Ruby a spus că avea o mâncărime în zona gâtului și, crezând că este pur și simplu o erupție cutanată de căldură, a făcut tot posibilul să nu se zgârie și să agraveze situația.

Pe măsură ce ziua trecea, un coleg a menționat că gâtul lui Ruby părea umflat și apoi senzația de mâncărime i-a ajuns pe față. Pe parcursul serii, fața lui Ruby a început să se umfle. Luni dimineața, Ruby s-a trezit la 8 dimineața și a fost șocată când nu și-a putut deschide complet ochii și și-a văzut aspectul umflat în oglindă.

Nu mi-am aplicat nicio [cremă de soare] în altă parte – nici pe brațe, nici pe piept. Ne grăbeam să ajungem acolo, toți prietenii mei erau deja acolo, mai aveam o oră și 20 de minute cu mașina. Aveam doar un bilet de o zi, așa că am vrut să profităm la maximum de banii pe care i-am cheltuit. Vremea era caldă și însorită, erau vreo 26 de grade, nu purtam pălărie. Nu am simțit nicio arsură sau senzație de strângere pe piele, mi-am simțit doar cald și mă bucuram de muzică, așa că nu am acordat prea multă atenție la ceea ce mă simțeam.”, a mai spus Ruby, pentru presa străină.

Ruby a ajuns la spital de urgență

Tânăra a ajuns de urgență la un spital din Londra. „Am fost întrebat dacă am vreo alergie cunoscută, ceea ce nu am. Apoi mi-au pus o perfuzie , mi-au dat medicamente și m-au monitorizat pentru a vedea cum voi reacționa. Mi-au făcut o injecție cu antihistaminic și o injecție cu steroizi care a redus ușor umflarea. M-au monitorizat timp de cinci ore și umflarea a scăzut, apoi mi-au prescris steroizi și antihistaminice și m-au trimis acasă”.

Am început să caut pe google „alergie la soare” și am găsit un articol în care cineva a avut otrăvire solară, am dat click pe el și am văzut o poză cu o femeie a cărei fața se umflase. M-am dezumflat încet în acele câteva zile datorită medicamentelor și am revenit la normal până joi. Pielea mea era super strânsă, aveam o mâncărime și dacă o atingeai, era cu adevărat solzoasă – se simțea cu adevărat oribil.”, a mai spus Ruby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini