Redactia.ro
Home » Știri » O tânără susține că nu și-a văzut familia 16 ani de zile ! Cea mai mediatizată dispariție din lume pare a fi deslușită

O tânără susține că nu și-a văzut familia 16 ani de zile ! Cea mai mediatizată dispariție din lume pare a fi deslușită

O tânără susține că nu și-a văzut familia 16 ani de zile ! Cea mai mediatizată dispariție din lume pare a fi deslușită. Iată toate detaliile!

O tânără susține că nu și-a văzut familia 16 ani de zile

Julia Wendell, cunoscută și sub numele de Julia Faustyna sau Julia Wendlet, a atras o atenție uriașă săptămâna trecută după ce a postat videoclipuri pe rețelele de socializare în care a încercat să se identifice drept fetița dispărută în vârstă de trei ani care a dispărut în 2007 în timp ce se afla în vacanță cu familia sa britanică în Portugalia.

Esența „dovezilor” lui Wendell în ceea ce privește asemănarea fizică se învârte în jurul unei afecțiuni rare a ochilor lui McCann, afecțiune pe care Wendell susține că o împărtășește. Atunci când McCann a dispărut, o anomalie de colobom la ochiul drept a fost folosită ca o caracteristică majoră de identificare. (Un colobom este o gaură în structura ochiului, care provoacă adesea o lacrimă sau o gaură vizibilă).

De asemenea, ea a subliniat asemănările unei gropițe și a mai multor alunițe și pistrui.

Poliția poloneză contestă afirmațiile tinerei

Poliția poloneză ar fi contestat afirmațiile unei tinere care susține că ar putea fi Madeleine McCann.

Acum, Pawel Noga, de la Comandamentul provincial de poliție din Wroclaw, a declarat la sfârșitul săptămânii trecute pentru publicația poloneză Gazeta că au „exclus” legătura, potrivit unei traduceri verificate de Global News.

Acesta nu a explicat cum a ajuns la această concluzie, dar a precizat că ancheta lor continuă.

Wendell, care susține că este sănătoasă la cap, a declarat că nu este sigură de identitatea sa și că nu are multe amintiri din copilărie.

Videoclipurile ei au adunat zeci de mii de urmăritori

Tânăra a postat câteva videoclipuri pe rețelele sociale care au avut un impact semnificativ asupra internauților:

„Nu-mi amintesc cea mai mare parte a copilăriei mele, dar cea mai veche amintire a mea este foarte puternică și Este vorba despre vacanțe în locuri fierbinți unde era plajă [sic] și clădiri albe sau foarte deschise (la culoare) cu (apartamente)”, a declarat Wendell într-o postare pe Instagram de pe contul ei, @iammadeleinemccan.

 

Ulterior, familia lui Wendell a publicat o declarație săptămâna trecută, spunând că sunt „devastați” de afirmații și de atenția mediatică mondială pe care a atras-o:

„Este evident că Julia nu este Maddie”, au scris ei într-o declarație pe pagina de Facebook „Missing Years Ago”, adăugând că fiica lor a primit terapie de la psihologi și psihiatri în trecut, dar sugerând că acest lucru s-ar fi oprit recent.
„Ea refuză tratamentul, nu ia medicamente în mod regulat… suntem devastați de situația actuală”.

Wendell a afirmat săptămâna trecută că părinții lui McCann, Kate și Gerry, au fost de acord cu un test ADN, dar un purtător de cuvânt al familiei nu a confirmat afirmația pentru Fox News Digital.

„Din cauza unei anchete active a poliției, Gerry și Kate nu fac declarații și nu dau interviuri decât la cererea Poliției Metropolitane”, a declarat pentru Fox un purtător de cuvânt al campaniei oficiale Find Madeleine.

Dacă ar fi în viață, Madeleine ar avea 19 ani. Deși Wendell are 21 de ani, ea se teme că vârsta ei ar putea fi incorectă.

Răspunsul la afirmațiile lui Wendell pe internet a fost intens polarizat. Mulți cer ca Poliția Metropolitană din Londra să investigheze afirmațiile ei, în timp ce alții o acuză pe Wendell că este o escroacă rău intenționată.

Madeleine a dispărut în urmă cu 16 ani

La 3 mai 2007, Madeleine, în vârstă de trei ani, a dispărut dintr-o cameră de hotel din Praia da Luz, Portugalia, în timp ce se afla în vacanță cu părinții ei. Părinții ei luaseră masa cu prietenii la un bar de tapas din apropiere, lăsându-i pe Madeleine și pe cei doi frați ai ei dormind în dormitor în seara în care a dispărut.

Dispariția ei a declanșat o anchetă în toată țara și a dus la o frenezie mediatică internațională.

Timp de peste un deceniu, forțele de poliție portugheze, engleze și germane au colaborat în încercarea de a-i găsi pe McCann și pe răpitorul ei.

Anul trecut, autoritățile germane au declarat că „noi dovezi” îl leagă pe Christian Brückner, originar din Germania, de uciderea lui McCann. Brückner este un violator condamnat, dar nu a fost încă acuzat în acest caz. El a locuit în zona Praia da Luz din 1995 până în 2007.

Brückner ispășește o pedeapsă de șapte ani de închisoare pentru că a violat o femeie de 72 de ani în 2005 în aceeași zonă în care a dispărut Madeleine. El a fost condamnat și pentru acuzații legate de droguri.

A fost pentru prima dată când a fost numit un suspect oficial în cazul McCann de când părinții lui Madeleine au fost declarați astfel în 2007. Aceștia au fost ulterior absolviți de orice suspiciune în 2008.

În iunie 2020, poliția germană a declarat că Madeleine este presupusă moartă, dar autoritățile britanice continuă să trateze dispariția ei ca pe un caz de persoană dispărută, potrivit globalnews.ca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: