Redactia.ro
Home » Știri » O vedetă TVR foarte cunoscută a făcut închisoare! A trecut prin cele mai grele momente din viața lui: ”Mulți leșinau de foame!”

O vedetă TVR foarte cunoscută a făcut închisoare! A trecut prin cele mai grele momente din viața lui: ”Mulți leșinau de foame!”

GALERIE FOTO (2) O vedetă TVR foarte cunoscută a făcut închisoare! A trecut prin cele mai grele momente din viața lui ”Mulți leșinau de foame!”

O vedetă TVR foarte cunoscută a făcut închisoare! Acesta și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

O vedetă TVR foarte cunoscută a făcut închisoare! A trecut prin cele mai grele momente din viața lui: ”Mulți leșinau de foame!”

Mitică Popescu moderează emisiunea ”D’ale lu’ Mitică” de la TVR 2. Acesta își amintește cu multă tristețe momentele pe care le-a petrecut în închisorile comuniste pentru că nu și-a denunțat prietenii care își doreau să plece în America. El a fost nevoit să stea 3 ani în detenție.

Au trecut mai bine de 60 de ani de când Mitică Popescu a petrecut 3 ani în închisorile comuniste, însă acesta nu poate uita nopțile în care era nevoit să se culce flămând, dar nici faptul că gardienii nu aveau un comportament blând. Amintirile dureroase îl bântuie și în zilele noastre.

„Nu m-am considerat niciodată erou pentru cele întâmplate atunci. Peste ani aș putea spune că am fost chiar ghinionist. Mulți știu ce mi s-a întâmplat și vă spun sincer că nu e deloc plăcut să îți reamintești momentele dificile prin care ai trecut.”, a declarat Mitică Popescu pentru impact.ro.

Totul a început când prietenii săi au spus la o petrecere că vor să plece în America. Actorul a fost pus în arest după ce a refuzat să îi trădeze pe cei apropiați. Acesta nu poate să uite ororile prin care a trecut nici măcar acum, la 60 de ani mai târziu. Perioada respectivă l-a marcat pentru totdeauna.

„Senzația aceea de foame pe care nu o poți potoli cu nimic a fost una groaznică. Mulți leșinau de foame! A fost un coșmar totul. Ca să nu mai vorbesc despre bătăile de joc la care eram supuși în fiecare zi!”, a adăugat acesta.

Cu ce se ocupă Mitică Popescu de când a ieșit la pensie

Mitică Popescu a ieșit la pensie în 2011 și se descurcă singur, iar în zilele noastre își petrece mult timp în casă pentru a se feri de efectele devastatoare pe care le are pandemia. Totuși, acesta nu se simte deznădăjduit între 4 pereți.

„Sigur că nu e tocmai plăcut să te învârți între aceiași pereți, dar altfel nu există termen de comparație. Avem căldură, mâncare, putem vorbi oricând cu amicii. În pușcărie nu puteai face toate astea!”,  a mai zis el.

Acesta nu își dorește să renunțe la emisiunea lui, ”D’ale lu’ Mitică”, difuzată de la TVR 2, susținând că show-ul se bucură de foarte mulți fani, iar filmările nu îl obosesc.

„În decembrie voi împlini 85 de ani, așa că voi avea un dublu motiv de sărbătoare. Nu mă gândesc să renunț la emisiune, fiindcă oameni din toată țara trimit încă multe scrisori, semn că emisiunea le place, iar filmările nu sunt de natură a mă extenua. Ca să glumesc un pic, am învățat a mă proteja în anii din urmă!”, a conchis Mitică Popescu pentru publicația menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: