Redactia.ro
Home » Știri » Mitică Popescu, la cei 84 ani. Ce pensie are actorul și cine îi este alături

Mitică Popescu, la cei 84 ani. Ce pensie are actorul și cine îi este alături

GALERIE FOTO (2) Mitică Popescu a murit. Marele actor avea 86 de ani

Mitică Popescu este unul dintre cei mai mari actori ai României. La cei 84 de ani, pe care îi va împlini, mâine, 2 decembrie, este într-o formă bună și se bucură de o viață decentă. Asta după ce s-a retras de pe scenă în 2010, în urma unui accident.

Mitică Popescu, la cei 84 de ani

Mitică Popescu este unul dintre marii actori ai României. La cei 84 ani, sărbătoriți pe 2 decembrie, duce o viață decentă și este într-o formă bună. După ce s-a retras din lumea teatrului, în urmă cu mulți ani, actorul a continuat să lucreze la TVR, pentru emisiunea ”D’ale lui Mitică.”

După ce a fost oprită din cauza pandemiei, emisiunea a fost reluată din vară și scoate la iveală problemele cu care se confruntă unii oameni. Iar actorul, prezentator al ”D’ale lui Mitică” și-a uimit publicul cu vitalitatea sa. Totodată, el s-a conformat regulilor de pandemie și a făcut eforturi deosebite ca formatul să transmită mesajul dorit către telespectatori, spun producătorii emisiunii.

”Mitică Popescu ne invită să urmărim un nou sezon de reportaje şi poveşti care te lasă perplex, spuse cu haz în emisiunea ”D-ale lui Mitică”. Pentru realizarea filmărilor s-au făcut eforturi deosebite. La 83 de ani, actorul Mitică Popescu a filmat în condiţii speciale de igienă şi protecţie sanitară. Îndrăgitul actor este şi acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor”, au anunțat producătorii emisiunii.

Înainte de pandemie, cei care locuiesc sau au trecut prin zona Floreasca – Dorobanți au avut șansa să se întâlnească des cu Mitică Popescu: fie în stația de autobuz, fie vara, la o bere sau la cârciuma din cartier. Acolo, el mai purta câte o discuție cu pritenii săi.

În urmă cu 22 ani, marele actor a rămas văduv. Soția sa, Leopoldina Bălănuţă, a murit la 63 de ani, în urma unei ocluzii intestinale. În ultima vreme, este văzut la brațul altei femei, pe nume Constanța Economu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi prin parcuri, excursii la munte sau la teatru.

În anul 2010, Mitică Popescu a renunțat la a mai juca pe scena teatrului. În urma unui accident, a suferit o operație la umăr și s-a trezit că nu și-l mai poate mișca. Cu timpul însă, această problemă s-a remediat, dar Mitică Popescu, ca o formă de protest, a renunțat la mai urca pe scenă și a luta decizia pensionării. Și-a spus, totuși, că va mai merge la teatru doar ca spectator.

Ce pensie are Mitică Popescu

Actorul are o pensie de 2000 de lei, dar este insuficientă, mărturisea într-un interviu Mitică Popescu

”Am muncit 50 de ani, dar pensia de la stat e foarte mica și nu-mi ajunge oricât as trage eu de ea. Noroc că nu mai sunt tânăr și nu mai trebuie să-mi cumpăr haine ca în trecut. Am învățat să îmi drămuiesc banii cu atentie, să acopar cheltuielile casei și să le reduc. Multe învață omul în viață, ce să-i faci! Noroc că am colaborarea asta cu TVR-ul (n.r. se referea la emisiunea ”D-ale lui Mitică”)”, declara maestrul Mitică Popescu pentru WOWbiz.ro în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: