Redactia.ro
Home » Știri » O veste excelentă pentru toți românii! Impozitele se reduc la jumătate!

O veste excelentă pentru toți românii! Impozitele se reduc la jumătate!

Ultimă oră: Scutirea de taxe pentru 200 lei din salariul minim pe economie ar putea fi prelungită şi în 2024

Într-o perioadă în care economia pare să devină din ce în ce mai dificilă pentru cetățenii obișnuiți din România, apare în sfârșit o veste pozitivă. Concret, unii proprietari de apartamente din țară vor beneficia de o reducere semnificativă a impozitelor, de până la 50%. Această inițiativă a fost discutată în detaliu de către primarul Olguța Vasilescu.

Impozitele scad cu 50%

Este evident că economia țării noastre devine din ce în ce mai dificil de gestionat, în special pentru cetățenii obișnuiți. Cu toate acestea, există o veste bună pentru unii dintre proprietarii de apartamente din România, care vor beneficia de o reducere semnificativă a impozitului, și anume 50%. Primarul Olguța Vasilescu a discutat în detaliu această inițiativă.

Mai exact, începând cu anul 2024, proprietarii din Craiova care au efectuat renovări la fațada clădirilor în care locuiesc vor plăti impozite cu 50% mai mici. Această reducere poate fi solicitată la Direcția de Taxe și Impozite, iar beneficiarii acesteia vor beneficia de acest avantaj fiscal pentru următorii 3 ani.

Cine sunt primii beneficiari și ce spune Olguța Vasilescu

Conform declarațiilor Olguței Vasilescu, cei care vor fi primii beneficiari ai acestor reduceri începând cu anul 2024 sunt proprietarii de apartamente din cartierul Valea Roșie din Craiova, care fac parte din Asociația de Proprietari numărul 3.

Reamintesc tuturor craiovenilor că le revine obligația întreținerii fațadelor imobilelor, iar dacă nu o fac sunt pasibili de amenzi. În cazul în care și-au refăcut fațadele, ei pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite. Felicitări pentru proprietarii care au înțeles necesitatea reparării fațadei chiar dacă nu au agreat să intre în programul de finanțare a reabilitării termice pe fonduri europene și pentru președinta Asociației, doamna Maria Stan!”, a declarat Primarul Olguța Vasilescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: