Redactia.ro
Home » Monden » Oana Ciocan nu se mai abține! Fosta lui Jador vorbește despre motivele care au stat la baza despărțirii: „Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată…”

Oana Ciocan nu se mai abține! Fosta lui Jador vorbește despre motivele care au stat la baza despărțirii: „Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată…”

Recent, o nouă dramă din showbiz-ul românesc a luat cu asalt rețelele de socializare, implicând nume celebre precum Jador, Oana Ciocan și Zanni. Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, a declanșat o adevărată furtună mediatică după ce a afirmat că Jador ar fi agresat-o pe Oana Ciocan, fostă concurentă la „Survivor România” și, după zvonuri, actuala iubită a manelistului. Însă, ceea ce a atras și mai mult atenția publicului a fost reacția Oanei Ciocan, care nu confirmă acuzațiile de violență fizică aduse împotriva lui Jador.

Scandalul dintre Jador, Oana Ciocan și Zanni continuă să țină prima pagină a tabloidelor, iar fanii celor trei așteaptă cu nerăbdare noi detalii despre evoluția relației dintre Jador și Oana. Deocamdată, situația rămâne ambiguă, iar declarațiile celor implicați nu fac decât să alimenteze speculațiile și controversele.

Oana Ciocan infirmă total ideea de violență

În urma acuzațiilor lansate de Zanni, Oana Ciocan a ieșit în fața presei pentru a face primele declarații, dar fără a oferi confirmarea zvonurilor de agresiune. Într-un interviu acordat Viperele Vesele, Oana a evitat să confirme explicit că ar fi fost victima unei agresiuni fizice din partea lui Jador, însă a făcut o serie de afirmații care lasă loc de interpretări. Totuși, ea a precizat că există limite clare pe care nu le-ar putea tolera într-o relație, sugerând că, deși nu confirmă agresiunea, există aspecte în relația lor care au creat tensiuni.

„Nu am trecut niciodată prin situații pe care nu aș putea să le accept. Cred că avem cu toții niște principii peste care nu putem trece. Vina într-o relație este mai mereu 50%-50%.”, a declarat Oana, subliniind că nu vrea să facă publice toate detaliile relației sale cu Jador.

Jador își strigă în continuare iubirea pentru Oana

Jador, cunoscut pentru personalitatea sa explozivă și deschisă, a reacționat imediat la acuzațiile aduse de Zanni și la speculațiile despre despărțirea de Oana. Contactat de Viperele Vesele, manelistul și-a declarat dragostea pentru Oana într-un mod public și intens, afirmând că intenționează să o recucerească și chiar să ajungă la altar cu ea.

„Eu o știu pe Oana și, în sufletul meu, sper că ceea ce am văzut (Oana la masă cu alt bărbat) nu este decât o farsă pentru a-mi atrage atenția. Îi spun public că o iubesc. E viața mea. Îi spun că vreau să mă însor cu ea.”, a mărturisit Jador la scurt timp de la despărțirea lor oficială. Această declarație vine în urma unei postări făcute de artist, în care își exprima dorința de a reconstrui relația cu Oana, în ciuda zvonurilor și a problemelor recente.

Oana Ciocan are principii peste care nu trece

Deși nu a oferit detalii clare despre natura problemelor dintre ea și Jador, Oana a subliniat că există anumite principii pe care nu le poate trece cu vederea într-o relație. Deși nu a confirmat agresiunea, bruneta a lăsat să se înțeleagă că există comportamente care nu sunt acceptabile pentru ea. Chiar dacă Oana Ciocan și Jador nu confirmă oficial că sunt din nou împreună, gesturile și declarațiile recente ale celor doi lasă loc de interpretări.

În timp ce Jador își exprimă public dorința de a se împăca cu Oana și chiar de a o lua de soție, Oana pare mai rezervată în a-și dezvălui sentimentele. Întrebarea care îi frământă pe fani este dacă Oana și Jador sunt într-adevăr separați sau dacă între ei există încă o legătură puternică, pe care o țin ascunsă de ochii publicului. Cert este că, în ciuda speculațiilor, relația lor continuă să fie una plină de întorsături și surprize.

Oana Ciocan a făcut o nouă postare pe acest subiect

Întreg scandalul a fost inițiat de Zanni, care, în timpul unei intervenții telefonice în emisiunea „Un Show Păcătos” moderată de Dan Capatos, a făcut dezvăluiri despre relația tumultuoasă dintre Oana și Jador. Trapperul a susținut că Oana i-ar fi mărturisit că ea și Jador s-au împăcat și sunt din nou împreună, contrar zvonurilor care circulă în spațiul public. Zanni a sugerat că, deși în mediul online cei doi se prezintă ca fiind separați, în realitate ar fi reluat relația. Această afirmație a alimentat și mai mult confuzia și a adăugat tensiuni între Zanni și Jador, mai ales după ce manelistul a răspuns amenințându-l pe câștigătorul „Survivor” cu bătaia. Oana Ciocan a făcut acum și o postare oficială pe contul ei de Instagram în care sparge toate zvonurile.

„Vreau să clarific câteva lucruri care s-au spus despre mine și fosta mea relație . În primul rând, am fost crescută într-o familie fericită, bazată pe respect și dragoste, și am învățat ce înseamnă o relație sănătoasă. Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată comportamente care ies din acest tipar. Este important ca fiecare să își vadă de viața și de treaba lui, fără a trage concluzii greșite . Nu vreau să ajung în fața judecății publice, dar simt că trebuie să clarific faptul că violența nu a fost niciodată parte din viața mea. (…) Pe această cale îmi doresc ca acest subiect să dispară odată pentru totdeauna , știu ca unora poate va aduce fericire o simplă bârfă , dar nu uitați ca răul făcut se întoarce! Seară frumoasă!”, a declarat oficial Oana Ciocan într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @claudia__oana

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: