Redactia.ro
Home » Monden » Oana Ciocan și Jador se pregătesc de nuntă. Tatăl manelistului a oferit primele detalii: ”Vor face, cel mai probabil, vara asta”

Oana Ciocan și Jador se pregătesc de nuntă. Tatăl manelistului a oferit primele detalii: ”Vor face, cel mai probabil, vara asta”

În lumea showbizului românesc, povestea de dragoste dintre Jador, cunoscutul artist de muzică de petrecere, și Oana Ciocan captează atenția publicului și a mass-media, evoluând cu o rapiditate uimitoare și plină de romantism. La vârsta de 28 de ani, Jador, al cărui nume real este Romeo Dumitrache, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Oana Ciocan, poveste ce pare să se îndrepte rapid către un viitor comun sigur și fericit.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, nu își ascunde entuziasmul și mândria față de relația fiului său cu Oana Ciocan. El așteaptă cu nerăbdare vestea căsătoriei dintre cei doi, arătându-și sprijinul și aprobarea pentru această uniune. Familiile artiștilor joacă un rol important în viața lor, iar suportul și binecuvântarea părinților sunt esențiale în drumul către altar.

O cerere în căsătorie de neuitat

Povestea lor de dragoste a luat o întorsătură și mai serioasă după descalificarea lui Jador de la „Survivor All Stars”, moment în care artistul nu a pierdut nicio clipă și și-a cerut imediat iubita în căsătorie. Cererea a avut loc într-un cadru de poveste, pe plajele însorite din Republica Dominicană, demonstrând că dragostea adevărată nu cunoaște granițe și nici momente nepotrivite. Cererea de căsătorie a venit chiar în momentul când Oana Ciocan intra în competiția „Survivor All Stars” în tabăra „Războinicilor”, însă destinul a vrut ca amândoi să se întoarcă în România, să-și continue viața împreună.

Ce spune tatăl lui Jador despre nuntă

Confirmarea seriozității relației lor nu a întârziat să apară, cei doi mutându-se împreună și împărtășind responsabilitățile cotidiene, un semn clar că sunt pregătiți pentru următorul pas în relația lor. O postare recentă pe Instagram a lui Jador îi arată pe cei doi împreună, într-un moment intim de viață de zi cu zi, cu Oana pregătind mâncare, semn că dragostea și viața în comun decurg într-un mod cât se poate de natural și armonios.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus tatăl lui Jador pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: