Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a făcut anunțul. Ce va scrie pe crucea funerară a lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut anunțul. Ce va scrie pe crucea funerară a lui Viorel Lis

Cum va arăta crucea lui Viorel Lis.

Oana Lis, cunoscută pentru deschiderea și sinceritatea sa în mediul online, a împărtășit recent cu fanii săi un detaliu emoționant și surprinzător despre soțul său, Viorel Lis. În ciuda provocărilor de sănătate cu care se confruntă fostul primar al Bucureștiului, cuplul își păstrează simțul umorului și tăria de a trece prin momente dificile.

O conversație cu umor despre un subiect delicat

Într-o postare pe Facebook, Oana Lis a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu Viorel Lis legată de ceea ce ar trebui să fie scris pe crucea sa funerară. „L-am întrebat pe Vio ce i-ar plăcea să-i scriu pe cruce… Îmi zice „Te-aștept lângă mine”…”, a mărturisit Oana. Acest mesaj, deși pare sumbru, reflectă legătura puternică și dragostea profundă care există între cei doi, demonstrând că pot aborda chiar și cele mai grele subiecte cu o doză de umor.

Lupta cu dificultățile financiare

Pe lângă problemele de sănătate ale soțului său, Oana Lis se confruntă și cu dificultăți financiare semnificative, fiind nevoită să vândă obiecte personale pentru a susține costurile tratamentelor. Recent, a încercat să vândă o cruce specială de la Cimitirul Săpânța, cunoscut pentru mormintele sale artistic decorate. „Cu cât să vând crucea aceasta?…. Dați-mi păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de Săpânța. Maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi”, a scris Oana pe rețelele sociale.

Fanii și urmăritorii au răspuns prompt, mulți sugerând să nu vândă obiectul valoros, ci mai degrabă să ceară ajutor financiar direct. Comentariile de sprijin au curs, mulți încurajând-o pe Oana să posteze un cont bancar pentru donații: „Oana, sunteți cunoscuți de o țară întreagă, decât să vinzi mai bine spune tot ce ai nevoie și pune un cont să putem dona, nu mai vinde lucrurile pe nimic”.

Situația Oanei Lis este un exemplu emoționant de reziliență și umor în fața adversităților vieții. Mesajul pe care Viorel Lis și-l dorește pe crucea sa funerară este un testament al iubirii lor puternice și al dorinței de a rămâne împreună, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină. În același timp, comunitatea online demonstrează încă o dată că solidaritatea și sprijinul pot face diferența în momentele critice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: