Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, criticată dur de internauți. Nu toți sunt de acord cu părerile blondinei

Oana Lis, criticată dur de internauți. Nu toți sunt de acord cu părerile blondinei

GALERIE FOTO (3) Oana Lis, criticată dur de internauți.

Oana Lis, criticată dur de internauți. Blondina este foarte activă pe rețelele de socializare și comunică foarte des cu internauții. Recent, Oana Lis a fost criticată dur pe rețelele de socializare, iar unele persoane nu au fost de acord cu părerile pe care aceasta le expune pe Facebook. De la ce a pornit totul?

Oana Lis, criticată dur de internauți. Nu toți sunt de acord cu părerile blondinei

Oana Lis, criticată dur de internauți. Soția lui Viorel Lis este o persoană activă pe rețelele de socializare, iar de multe ori comunică cu internauții. Aceasta a reușit să strângă în mediul online o comunitate foarte mare de oameni cu care își împărtășește părerile. Oana Lis este o persoană transparentă și le răspunde cu sinceritate oamenilor care vor să afle lucruri despre ea. Cu toate astea, blondina nu acceptă comportamentul agresiv și persoanele care o jignesc fără motiv. Recent, Oana a publicat un mesaj pe Facebook, iar unii internauți nu au fost de acord cu părerea ei, motiv pentru care au pus-o la punct. „Ahhh, simt cum duduie economia! Azi, mergând pe stradă, pe parcursul a câţiva metri, am văzut 3 bucureşteni căutând în coşul de gunoi”, a transmis Oana Lis pe Facebook.

La scurt timp, o internaută a reușit să enerveze pe Oana Lis. „Aşa erai şi tu, dacă nu era tătăicul”, i-a spus o femeie. Imediat, soția lui Viorel Lis a pus-o la punct pe cea care a jignit-o „1. Da, am fost săracă financiar… pentru că am fost orfană de părinţi… dar niciodată emoţional. Şi nu mi-am permis niciodată să intru pe FB cuiva să-l jignesc. 2. În momentul de faţă eu am grijă cu tot ce trebuie… în mare parte de soţul şi bunica mea”, a fost răspunsul Oanei Lis.

Mesajul unui internaut pentru Oana LIS

Oana Lis, hărțuită și jignita

Blondina face ce face și ajunge mereu în centrul atenției. Oana trage un semnal de alarmă, mărturisind că este hărțuită și jignită în repetate rânduri. Soția lui Viorel Lis spune mereu că este o femeie simplă și modestă, căreia viața i-a adus multe provocări. După ce a fost insultată de mai multe ori, vedeta nu și-a pierdut zâmbetul și și-a păstrat mereu umorul.

De ceva timp, Oana Lis și-a schimbat stilul de viață și s-a concentrat pe viața spirituală și psihologică. Invitată într-o emisiune, Oana a vorbit despre traumele din copilărie și a reușit să-și exprime verbal sentimentele pentru persoanele dragi.„Oricând este nevoie spun scuze, mulțumesc și te iubesc. În primul rând, îmi spun mie pentru că nu m-am pus pe primul loc, că nu am avut grijă de corpul meu, apoi le spun celorlalți. Eu seara mi-o închei spunând ”te iubesc” bunicii, lui Viorel și prietenilor, chiar dacă ei nu-mi zic. Înainte nu spuneam, eu n-am spus „te iubesc„ 20 de ani, părinții mei nu mi-au zis ”te iubesc”, am avut o educație mai spartană. Lui Viorel i-am zis după vreo trei ani de relație”, a spus Oana Lis.

Oana si Viorel LIS

Soția fostului primar al Capitalei a avut o viață dificilă, cu multe greutăți, dar ea se consideră o țărancă educată. „Chiar dacă persoanele sunt needucate, eu aleg să fiu educată, o țărancă educată și tot timpul mă mândresc cu lucrul ăsta”, a conchis vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: