Redactia.ro
Home » Monden » Vei rămâne uimit când vei afla cât cere Oana Lis pentru o ședință de consiliere psihologică

Vei rămâne uimit când vei afla cât cere Oana Lis pentru o ședință de consiliere psihologică

Nu  multă lumeștie faptul că Oana Lis este psiholog cu acte în regulă. Ea a organizat pe timpul pandemiei ședințe de consiliere psihologică gratuit. Nu o să îți vină să crezi cât cere acum pentru o ședință. Tu ți-ai permite?

Cât costă o ședință de consiliere psihologică cu Oana Lis

După ani de studii intense la facultate, Oana Lis a obținut anul trecut diploma de psiholog. Ea a dezvăluit în nenumărate rânduri că este foarte pasionată de acest domeniu. Adesea pe pagina sa de facebook discută cu urmăritorii săi teme psihologice și încearcă să îi ajute. Ea și-a deschis și un cabinet unde oferă consiliere psihologică. Pe timpul pandemiei a făcut acest lucru online și gratuit. Acum prețul unei ședințe de consiliere psiholigică cu Oana Lis este 97 de lei.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, a fost mesajul Oanei Lis transmis pentru posibilii ei pacienți.

Oana Lis a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a „combinat” cu fostul edil al Bucureștiului

În cadrul unui interviu Oana Lis a fost întrebată dacă nu a deranjat-o diferența de vârstă dintre ea și soțul ei Viorel Lis. Ea a mărturisit că au fost momente în care au fost plecați împreună în străinătate, iar lumea credea că ea este fiica lui Viorel. Oana a explicat că ea nu a simțit această diferență de vârstă între ea și soțul ei fiindcă ea mereu a fost o femeie mult mai matură pentru vârsta ei, lucru care a ajutat-o să aibă o relaționare foarte bună cu fostul edil al Capitalei.

Depinde cum te gândești. Unii ar spune că nici eu nu sunt prea tânără. (…) Când ne-am cunoscut, Viorel nu era foarte în vârstă, era un om puternic. (…) Nu am avut părinți care să mă susțină, nu am avut o copilărie fericită, chestiile ăstea te maturizează. (…) Cu Viorel, eu am crescut alături de el. În străinătate s-a întâmplat, de exemplu când luam cameră la hotel. M-a întrebat de vreo două ori dacă sunt cu tatăl. (…) Nu pot să zic că eram o domnișoară urâtă, proastă și nu se uita nimeni la mine. Eu am întâlnit un om puternic, ce m-a acaparat cu energia lui, eu aveam nevoie de acest lucru pe atunci. (…) Eu l-am cucerit pentru că eram eu, naturală, îi scriam poezii.„, a fost răspunsul Oanei Lis.

Viorel Lis, cadouri de lux pentru soția sa

Oana Lis a mărturisit că a fost dintotdeauna răsfățată de Viorel Lis și că acesta îi aducea mereu orhidee, dar ea fiind o fată de la țară, la vremea respectivă nu știa că acele flori sutn unele scumpe.

La început îmi trimitea doar orhidee. Eu eram o fata de la țară, nu vedeam orhidee, nu știam că erau mai scumpe. (…) Mi-a plăcut că pentru el nu a contat că eram de la țară, fructe de mare am mâncat pentru prima oară cu Viorel, nici paste nu știam să mănânc.„, a continuat să spună Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: