Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, flirt cu o femeie? „S-a dat la mine. Se cheamă înșelat?”

Oana Lis, flirt cu o femeie? „S-a dat la mine. Se cheamă înșelat?”

Oana Lis șochează din nou! Blondina le-a făcut o mărturisire atipică fanilor săi de pe rețelele sociale. Soția lui Viorel Lis le-a povestit urmăritorilor ei că a primit avansuri de la o femeie. Ea i-a întrebat mai în glumă, mai în serios dacă asta înseamnă că l-a înșelat pe Viorel Lis. Internauții i-au dat curs imediat la vederea postării și de la liniște deplină la un val de reacții a fost doar un pas.

Azi s-a dat o femeie la mine…Asta s-ar chema înșelat!?😉☺🤔☺☺„, a fost mesajul publicat de Oana Lis pe pagina sa de facebook.

Doar dacă i-ai acceptat avansurile….ma rog depinde si in ce fel s-a dat la tine. Are mai multe intelesuri:)Ca să nu se numească înșelat,trebuie inclus și Viorel.Cum s-ar spune….manage a trois:))”, „Deloc…doar daca se indragosteste iremediabil..sau tu de ea. Altfel cred ca nea Vio o să te premieze chiar..”, „Cred ca este un compliment. Eu asa vad lucrurile, nu este înșelat,hărțuire este cand se comite in mod repetat și tu nu esti de acord cu asta.”,”Măăăăăi Oanaaa„, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Oana Lis de la internauți.

Oana Lis a fost cât pe-aci să fie trasă pe sfoară de un necunoscut. „Au incercat să mă abordeze și pe mine”

Oana Lis era cât pe-aci să fie trasă pe sfoară de niște bărbați care îi cereau bani pretinzând că au probleme de sănătate. Soția lui Viorel Lis nua răspuns insă cererilor necunoscuților care o abordau fiindcă era în temă cu un nou „trend” de a înșela femei pe internet care este din ce în ce mai popular în România.

Norocul Oanei Lis a fost că era în temă cu această practică și nu a dat curs mesajelor necunoscuților. Ea a povestit despre această întâmplare pe pagina ei de facebook și a precizat mai in glumă, mai în serios, în stilul său caracteristic, că ea ia bani de la bărbați, în niciun caz nu dă.

Au incercat sa mă abordeze si pe mine „asemenea specimene de bărbați”. Ei n-au înțeles că eu iau bani de la bărbați, nu dau!😅🤣🤪😜😬Aveți grijă doamnelor la cei ce va abordează pe facebook, nimic de pe net nu e ceea ce pare!„, a fost mesajul trasmis de Oana Lis către internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: