Redactia.ro
Home » Monden » Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și…”

Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și…”

GALERIE FOTO (2) Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie

Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie. Iubita fostul primar al sectorului 5 a avut prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost lovită de acesta. Oana Mizil a ajuns în noaptea de sâmbătă la un spital din Capitală, iar medicii au anunțat autoritățile după ce aceasta ar fi spus că a fost lovită de partenerul său. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie: „M-a apucat de brațul stâng și…”

Oana Mizil, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie. În urmă cu câteva zile, Marian Vanghelie a intrat în atenția presei după ce și-ar fi lovit partenera, pe Oana Mizil. Aceasta a ajuns la sâmbâtâ seara la un spital din București, iar medicii au anunțat autoritățile, după ce aceasta ar fi declarat că a fost agresată de Marian Vanghelie. Ulterior, aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia. În urmă cu puțin timp, Oana Mizil a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus fostului edil și despre motivul conflictului dintre cei doi. Aceasta a declarat că nu a fost lovită de iubitul ei, ci doar a avut loc un conflict în urma căruia a făcut un atac de panică foarte puternic.

Cu toate astea, în documentele de externare este specificat faptul că bruneta avea mai multe lovituri la nivelul fetei. Oana Mizil a mărturisit că Marian Vanghelie a avut o reacție nervoasă și a apucat-o de braț, după care a îmbrâncit-o. ”Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a spus Oana Mizil, la Antena 3.

Oana Mizil si Marian Vanghelie

Oana Mizil, adevărul despre conflictul dintre ea și Marian Vanghelie

În continuare, iubita lui Marian Vanghelie a declarat că orice cuplu se mai confruntă cu probleme de genul, iar la ei a fost vorba despre o altercație ceva mai dură. ”Nu, nu m-a lovit. A fost o mare exagerare din partea presei. De două zile stau și mă uit și mă minunez (…) În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu”, a mai spus aceasta.

Fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns la spital după ce ar fi fost agrsată de către partenerul ei, Marian Vanghelie. Potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Snagov au fost sesizați prin apel la 112 de către un spital din Capitală că la unitate se află o femeie care a afirmat că a fost agresată de soțul său. Ulterior s-a dovedit că era vorba despre Oana Mizil. „Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și, rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, a precizat Poliția Ilfov, fără a preciza numele persoanelor implicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: