Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții! Când va avea loc fericitul eveniment

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au stabilit data nunții! Când va avea loc fericitul eveniment

A venit momentul mult așteptat de toată lumea, în care Oana și Vlad anunță momentul în care își vor uni destinele. Cei doi au făcut recent marele anunț cu zâmbetul pe buze. Se pare că locația a fost deja aleasă, așa că pregătirile sunt în toi.

Vlad Gherman și-a cerut iubita în căsătorie într-un moment de-a dreptul neașteptat, iar fanii lor au așteptat cu nerăbdare mai multe detalii legate de nunta care va avea loc. Din acest motiv, actorul și partenera lui au postat pe paginile lor de socializare totul.

Când se vor căsători Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Data exactă a evenimentului nu a fost fixată încă, dar știm cu siguranță că totul se va întâmpla în luna iunie a anului 2024. De asemenea, cuplul își dorește o ceremonie restrânsă, motiv pentru care nu vor exista decât 100 de persoane invitate. Locul este unul de poveste și anume sera în care Gina Pistol și Smiley au petrecut după ce și-au jurat iubire veșnică la biserică.

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram, pozându-se în fața locului de vis unde va avea loc nunta lor, alături de organizatori.

Ce planuri de nuntă au cei doi îndrăgostiți

Oana Moșneagu a mărturisit că încă nu și-a ales rochia pe care o va purta în ziua cea mare, însă a urmărit tendințele din ultima perioadă pentru a-și face o idee cu privire la ceea ce își dorește să poarte. De asemenea, Vlad își dorește ca lucrurile să nu fie chiar atât de elegante, ba din contră, speră că toată lumea prezentă să se poată bucura.

Chiar dacă mai au destul timp la dispoziție până la nuntă, Oana și Vlad au început deja pregătirile alături de o echipă foarte bună. După ce au ales locul, au pus la punct primele detalii cu privire la ziua cea mare, dar și la momentele artistice.

„Este una dintre cele mai importante etape, în care punem pe hârtie visuri și dorințe, ca în următorii pași să ne apropiem cât mai mult de transformarea lor în realitate. Zilele acestea ne focusăm pe o configurație a programului artistic, care să asigure distracția până în zori de zi, dar ne gândim și la cum va începe ziua și la cum calibrăm momentele cele mai importante și valoroase pentru sufletele și amintirile lor.

Astfel încât să nu fie nimic obositor, să fie confortabil, să se simtă răsfățați și acordăm mare atenție momentelor emoționante precum acela denumit <<first look>>, în care Vlad o va vedea pentru prima dată pe Oana îmbrăcată în rochie de mireasă. Este o emoție uriașă și atât de frumoasă atunci și peste ani”, a declarat Ivona Nenu, Ivo Your Wedding Planner, organizatorul evenimentului, pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: