Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de vis la o seră, la marginea Pădurii Snagov. Cine le vor şi naşii

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de vis la o seră, la marginea Pădurii Snagov. Cine le vor şi naşii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor organiza o nuntă de vis în anul 2024. Cei doi planifică să-și oficializeze căsătoria în iunie, alegând o locație specială, o seră pe un domeniu de 2,5 hectare, la marginea Pădurii Snagov.

Cuplul se așteaptă să aibă aproximativ 200 de invitați la nunta lor, în scenariul în care toată lumea răspunde invitației.

Naşii: Anca Sigartău și pe soțul ei

Cererea în căsătorie a avut loc în august, iar de atunci au început să se gândească la o locație pentru marele eveniment din viața lor. Între timp, au decis cine le vor fi nași: Anca Sigartău și pe soțul ei, Dragoș Pandele.

„Nașul aștepta de ceva timp întrebarea oficială, iar aseară ea a venit și a venit și „da”-ul printr-o explozie de bucurie. Binecuvântare. Asta ne sunt ei nouă.

Iubire, bucurie, recunoștință. Asta avem în suflet când ne gândim la ei și la norocul de a face parte din viața lor. Sunt cel mai frumos și neașteptat dar pe care ni l-a făcut Dumnezeu și pentru asta suntem maaaaaxim de recunoscători.

Așa nași să dea Bunuțuă la toți finii. Amin!”, a postat Oana Moșneagu.

Cererea în căsătorie, la Palatul Mogoşoaia

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la Palatul Mogoşoaia.

„Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa, cu traume, cu griji, și cel mai important lucru în ăștia doi ani e că m-a ajutat enorm să fiu un bărbat complet.

Iubirea se învață și noi învățăm în fiecare zi și îmi doresc ca acest în fiecare zi să fie alături de tine”, a zis Vlad Gherman în timp ce ţinea inelul în mână.

Altfel, Vlad și Cristina Ciobănaşu, fosta lui iubită, au rămas prieteni, colaborând împreună pe platourile de filmare. Cu toate acestea, actorul a confirmat că fosta lui iubită nu va lua parte la nunta sa cu Oana Moșneagu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: