Redactia.ro
Home » Monden » Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu: „Ce rușine…”

Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu: „Ce rușine…”

GALERIE FOTO (6) Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu

Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu. Actrița a mers la cimitirul unde este înmormântat regretatul actor Amza Pellea. Oana a fost profund dezamăgită de ce a găsit în cimitirul unde se află multe personalități importante din România.

Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu: „Ce rușine…”

Oana Pellea, dezamăgită după ce a vizitat cimitirul Bellu. Celebra actriță a fost profund dezamăgită de modul în care administratorii de la cimitirul Bellu se ocupă de acesta. Zilele trecute, fiica lui Amza Pellea a mers la cimitirul unde este înmormântat regretatul actor. Oana Pellea a rămas șocată de ceea ce a găsit. Actrița a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, alături de un mesaj impresionant. „Am fost astăzi la cimitir.Bellu ortodox. Niciodată nu am văzut asemenea dezastru. Arată ca un loc părăsit! Doamne, Dumnezeule mare…Ce Rușine! Ansamblul „Cimitirul Șerban Vodă – Bellu” este înscris în Lista monumentelor istorice 2010 – Municipiul București”, a spus Oana Pellea.

Vedeta a fost dezamăgitî de stadiul în care se află monumentul istoric, având în vedere că la Cimitirul Bellu sunt înmormântate numeroase personalități din țară. Postarea acesteia a avut un impact mare în rândul fanilor, iar internauții au reacționat imediat la vedere imaginilor pe care Oana Pellea le-a publicat.”Da, este ingrozitor. Vina este a celor care au morminte acolo si le lasa in totala parasire.(…) Sunt morminte vechi total pline de balarii- inclusiv ale unor oameni celebri.

La partea catolica este mult mult mai curat si mai frumos.(…) Chiar ma gandeam ca poate la primavara strang o gasca si mergem sa curatam Bellu.(…) Este mare pacat, sunt monumente istorice acolo, de respectul fata de inaintasi nu mai spun.(…) Ce trist….oare de ce se plateste taxa pentru intretinerea cimitirului? (…)Nu este trist, este o tragedie ce se intampla acolo. Personalitatile care si-au gasit odihna vesnica acolo sunt patrimoniu universal!!!! Asa ceva este intolerabil!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea actriței Oana Pellea, de pe Facebook.

Oana Pellea, scrisoare deschisă către Iohannis

Pandemia de coronavirus a afectat domeniile culturale din România, și nu numai, iar mulți artiști și-au declarat dezamăgirea vizavi de sistemul din România. Anul trecut, Oana Pellea îi transmitea lui KLaus Iohannis o scrisoare deschisă. Actrița a reamintit în scrisoare faptul că domeniul cultural de la noi este cel mai slab finanțat, iar cei care activează în afara instituțiilor publice de cultură nu au nicio plasă de siguranță legală. Vă scriu ca să ne susțineți. Nu ne dorim să ne întrețineți, dar vă rugăm să găsiți soluții de o manieră în care toți artiștii să poată performa. Să poată performa în folosul oamenilor, dar și pentru a se putea întreține, pentru că însăși existența noastră ca artiști e pusă sub semnul întrebării.(…) Vă scriu, pentru că înțeleg gravitatea situației pe care o traversăm noi ca popor, dar sper, cu ajutorul dumneavoasră, ca domeniul cultural să nu rămână ultimul la care se gândește statul. Asta ar fi în detrimentul tuturor. Vă mulțumesc că ne ascultați și, indiferent de răspunsul dumneavoastră, vă doresc să vă văd cât mai repede prezent la orice spectacol la care să ne bucurăm împreună, pentru că mai ales noi, românii, putem să vedem comedia în orice dramă, pentru că hazul de necaz e genetic la noi.Domnul Președinte, susțineți artiștii, susțineți toți oamenii din domeniul cultural, ca să se bucure toată lumea, ca să râdă toată lumea, pentru că, indiferent de pandemie, noi, românii, știm un lucru: Cine râde la urmă, o face pentru că are umor. Iar umorul e un semn de inteligență.Vă mulțumesc,
Oana Pellea”, a fost mesajul actritei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: