Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu, despre mutarea în SUA și dorința ei cea mai mare. Ce meserie ar avea dacă nu ar fi artistă

Oana Radu, despre mutarea în SUA și dorința ei cea mai mare. Ce meserie ar avea dacă nu ar fi artistă

Oana Radu trece printr-o perioadă foarte prosperă a vieții sale, după ce a depășit cu succes problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani. Cariera merge minunat, s-a căsătorit și este fericită, iar pentru viitor are planuri mărețe. Cu ocazia zilei sale de naștere, a vorbit despre una dintre dorințele sale cele mai mari: vrea să se mute în SUA, unde intenționează să-și construiască o viață nouă și o carieră muzicală de succes.

Oana Radu a fost crescută doar de mama sa și s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul vieții

Oana Radu se numără printre artistele din România care cu ajutorul ambiției au reușit să depășească orice impediment le-a scos soarta în cale. S-a născut în data de 7 decembrie 1933 în Craiova și de la o vârstă foarte fragedă s-a afirmat prin talentul său muzical. A fost susținută la fiecare pas de mama sa, care a făcut toate eforturile necesare pentru a-și vedea fiica pe cele mai importante scene din România.

Artista a avut o copilărie fericită, în ciuda faptului că a crescut fără tată. La doar 17 ani a participat la „Vocea României”, moment în care s-a afirmat pentru vocea sa deosebită și dorința de a-și crea un nume în industria muzicală din țara noastră.

Una dintre cele mai mari probleme ale Oanei a fost greutatea sa, care a făcut-o de multe ori să fie complexată. Când a debutat pe scenă avea nu mai puțin de 117 kilograme, dar cu multă muncă și sacrificii a ajuns să aibă o siluetă de invidiat.

După această etapă, viața avea să o pună din nou la încercarea pe talentata cântăreața. Și-a pierdut iubitul în urma unui eveniment tragic, iar această pierdere și-a pus puternic amprenta asupra sănătății sale mintale și a greutății ei. A luat din nou în greutate, încrederea în propriile puteri dispăruse, iar ea se simțea mai pierdută ca niciodată.

Oana Radu, despre mutarea în SUA și dorința ei cea mai mare

Totul s-a schimbat însă când l-a cunoscut pe Cătălin, care atunci era antrenorul său. Pe lângă relația profesională care îi lega, cei doi erau și prieteni, iar sentimentele lor au evoluat cum nu se poate mai frumos. Bărbatul i-a fost alături Oanei la fiecare pas și ea și-a găsit din nou puterea să continue. A slăbit din nou, duce un stil de viață foarte sănătos, s-a căsătorit, iar acum are un nou vis: să se mute în America.

Despre această dorință a ei Oana Radu a vorbit recent la Kanal D, cu ocazia zilei sale de naștere. A împlinit 28 de ani și a avut parte de un cadou inedit din partea partenerului său, iar ea și-a deschis sufletul în fața publicului. Cea mai mare dorință a sa este să devină o artistă cunoscută pe plan internațional, mai specific în SUA. A mărturisit că s-ar muta oricând în țara tuturor posibilităților dacă ar avea această oportunitate, în special pentru a face muzică și a ajunge cu melodiile sale la câți mai mulți oameni.

„Ar fi visul meu ca vreodată în lumea asta să reușesc să depășesc granițele țării noastre și ca muzica mea, cândva vreodată, și ca vocea mea să poată să inspire alți oameni, să poate să facă din alți oameni ceva ce a făcut muzica din mine. Și cumva, dacă Dumnezeu, Universul și tot ce se întâmplă intergalactic, mă vor ajuta să locuiesc în America, m-aș muta azi, acum.”, a dezvăluit Oana Radu pentru „Teo Show” la Kanal D.

Ce meserie ar fi avut Oana Radu dacă nu era artistă

Pentru Oana Radu se pare că posibilitatea să nu reușească în viață nu a existat niciodată. Chiar dacă acum se bucură de o situație financiară foarte bună, acest lucru nu a fost valabil mereu. În copilărie s-a confruntat cu anumite lipsuri, însă a fost crescută de o mamă care i-a demonstrat mereu că orice este posibil dacă îți dorești suficient.

Astfel, sprijinul principal al Oanei a fost mereu mama sa, care a crescut-o de una singură încă de când era bebeluș. A ajutat-o să-și îndeplinească cel mai mare vis, să devină artistă, așa că ea a învățat de mică că nimic nu este prea greu când motivația este pe măsură.

În cazul în care nu ar avea bani, cântăreața ar face absolut orice este nevoie să reușească în viață. Ar începe de jos și nu s-ar abate de la drumul său, iar succesul ar veni negreșit după multă muncă și sacrificii.

„Eu dacă nu aș fi avut voce și nu aș fi făcut bani din muzica mea, aș fi făcut bani din piatră seacă. Pentru că eu cred că dacă ești un om muncitor și dacă faci cu plăcere orice lucru faci.. faci bani. Deci eu când aud oamenii <<Nu am serviciu>> sau … Mama mea m-a crescut singură de la trei săptămâni. Ce trebuia să facă cu un copil?[…] Deci nu există! Dacă eu îmi doresc să muncesc pentru visul meu, mă duc și lucrez.. nu știu, în piață, vând! Și nu că vând, după ce mă fac vânzătoare la roșii îmi fac taraba mea, după îmi fac lanțul meu de tarabe.. și tot așa.”, a explicat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: