Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a făcut primele declarații după împăcarea cu Marius Elisei. „M-a ajutat să rămân”

Oana Roman a făcut primele declarații după împăcarea cu Marius Elisei. „M-a ajutat să rămân”

Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și se pare că trăiesc o perioadă plină de excursii și timp petrecut împreună. Conform profilurilor lor de pe rețelel sociale, mare pas a fost făcut chiar în ziua în care au împlinit 7 ani de căsnicie. Oana Roman a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Oana Roman a vorbit despre marea împăcare

Oana Roman a acordat un interviu în care a vorbit despre împăcarea cu fostul soț, Marius Elsei. Se pare că cei doi nu pot sta mult unul fără celălalt și că rodul iubirii lor a i-a adus îmrepună. Oana Roman a precizat că nu îți dorește să dea prea multe detalii momentan și că imagini exclusive cu cei doi vor apărea în cadrul emisiunii în care apare alături de fetița ei.

Oana Roman a precizat că ea și Marius Elisei au fost mereu împreună deoarece au un copil care îi leagă. Vedeta susține că mereu a fost în inima lui și că nici Marius nu a lipsit nicio clipă din viața sa. Oana Roman a mărturisit că niciodată nu a interesat-o ce crede lumea și că ea a luat deciziile în funcție de ce i-a dictat inima.

Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an. Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată. Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi.„, a declarat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de la nuntă

Cu toate că cei doi au divorțat în 2020, flacăra din inimile lor este încă aprinsă și i-a adus din nou împreună. Astăzi se împlinesc 7 ani de când cei doi porumbei au spus „DA”. Oana Roman și Marius Elisei au petrecut la un pahar de șampanie și și-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost foarte greu, poate va mai fi dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!@maruselisei„, a fost mesajul publicat de Oana Roman cu ocazia aniversării a 7 ani de la nunta cu Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: