Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu. Unde a avut loc incidentul

Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu. Unde a avut loc incidentul

GALERIE FOTO (4) Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu

Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu. Recent, iubita lui Marius Elisei a trecut printr-un moment surprinzător și deloc plăcut. Oana Roman se numără printre cele mai sincere persoane din showbiz. Vedeta a mărturisit că a fost jignită de Dan Nicorescu, unul dintre cei mai bogați oameni din România.

Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu. Unde a avut loc incidentul

Oana Roman a fost înjurată de Dan Nicorescu. Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc,iar în ultima perioadă a surprins pe toată lumea cu transformările sale. Oana Roman a slăbit zeci de kilograme și și-a schimbat stilul de viață. De asemenea, iubita lui Marius Elisei este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a spus fanilor ei că a trecut printr-un moment șocant.

Aceasta se afla în incinta unei benzinării, iar Oana a dat nas în nas cu Dan Nicorescu, care se afla în bolidul său de lux. Milionarul a început să o înjure pe vedeta fără vreun motiv bine întemeiat. Mai mult, se pare că i-a adresat injurii grave Oanei, respectiv care fac legătura la familie, fapt ce a deranjat-o foarte tare pe Oana. Vedeta a declarat pe Instagram că totul ar fi pornit de la faptul că ea stătea pe margine chiar în benzinărie, iar Dan Nicorescu nu a putut să-și parcheze mașina așa cum și-ar fi dorit. „Cu sunet vă rog. N-am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman. Care mă înjură pentru că stau pe margine în parcare și nu are loc de mine în minte dânsului. Foarte drăguț. Trăim în România!”, a scris Oana Roman pe InstaStory, acolo unde a postat filmulețele cu Dan Nicorescu care o înjură în văzul lumii.

Oana Roman, despre gestul lui Dan Nicorescu

Ulterior, Oana a explicat pe InstaStory că oamenii cu influență au impresia că pot face ce vor fără să-și asume faptele. Oana Roman a încercat să le explice internauților că banii nu valorează nimic în anumite situații. „Acesta este nivelul de educație ți maniere al unor oameni care consideră că doar prin bani ei reprezintă ceva. Neînțelegând că din păcate cu bani nu cumperi nici educație, nici bun simț, nici bune maniere.”, a mai adăugat Oana Roman pe InstaStory.

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta este recunoscut după mașinile sale luxoase, pe care le deține. Deși nu prea este cunoscut în show-biz, Dan Nicorescu are o avere mult mai mare decât majoritatea vedetelor din țară. Deține mai multe mașini de lux în valoare de sute de mii de euro, dar și o avere estimată la un miliard de euro. Afaceristul în vârstă de 54 de ani este din Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați miliardari din România. De asemenea este și fost funcționar la Banca Românească, iar acum se ocupă în special de afaceri cu fier vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: