Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. Cu ce probleme se confrunta Mioara și de ce ar fi ajuns la azil, de fapt

Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. Cu ce probleme se confrunta Mioara și de ce ar fi ajuns la azil, de fapt

În urma trecerii în neființă a Mioarei Roman, o personalitate marcantă a societății românești, Oana Roman, fiica sa, a fost prinsă în mijlocul unui scandal alimentat de critici și acuzații nefondate din partea unor urmăritori. Aceste critici au vizat modul în care Oana și-a îngrijit mama în ultimii ani de viață, acuzând-o pe nedrept de neglijență. Însă, Oana Roman a decis să ia atitudine și să facă lumină în această situație, oferind o imagine clară și sinceră a eforturilor depuse pentru a-i asigura mamei sale îngrijirea de care avea nevoie.

Oana Roman a fost forțată să ia una dintre cele mai dificile decizii, aceea de a-și interna mama într-un centru specializat de îngrijire. Contrar zvonurilor și speculațiilor, această alegere nu a fost motivată de lipsă de interes sau de dragoste, ci din dorința de a-i oferi Mioarei Roman îngrijirea adecvată condiției sale de sănătate. Mioara Roman se confrunta cu multiple probleme medicale, situație care a necesitat o atenție și o îngrijire pe măsură, imposibil de asigurat într-un mediu familial obișnuit.

Oana Roman a spus adevărul despre starea de sănătate a Mioarei

Detaliind decizia sa, Oana a subliniat că a ales pentru mama sa un centru de îngrijire de lux situat în Snagov, unde Mioara Roman a beneficiat de condiții optime și de îngrijirea necesară stării sale de sănătate. Această opțiune a venit cu costuri substanțiale, vedeta plătind mii de euro lunar pentru a asigura cele mai bune condiții posibile.

„Acum vreau să vorbesc despre un subiect foarte serios și foarte sensibil în același timp. M-am gândit foarte mult zilele astea dacă e cazul să dezbat acest subiect. Pentru memoria mamei mele trebue să lămuresc niște lucruri, fără a intra în polemică sau controversă cu cineva, doar încerc să lămuresc ceva. Mama sigur și-ar fi dorit. Mama sigur e foarte deranjată de acolo de unde e de anumite lucuri și de anumite cuvinte care s-au folosit în toată perioada asta în legătură cu ea. Consider că trebuie să se știe astfel încât să se înceteze cu speculațiile, cu datul cu părerea din partea unor oameni care habar nu au ce vorbesc. S-au trezit vorbind, apărând la televizor și bătând câmpii.

După cum mulți știți, din momentul în care starea de sănătate a mamei mele a început să se degradeze, eu am făcut un efort și am vândut casa în care stăteam și am cumpărat altă casă, astfel ca mama să stea împreună cu noi. Timp de doi ani și ceva, mama a stat cu noi în casă. Am avut grijă de ea, eu, Isa și doamna care ne ajută în casă, până în momentul în care nu s-a mai putut.

Afecțiunile pe care le avea începuseră să se agraveze. Avea nevoie de sprijin, nevoie și ajutor specializat, nu se putea face acasă. Acest lucru s-a întâmplat undeva prin 2021, spre sfârșit. În urma investigațiilor, toți doctorii au spus că necesită îngrijiri de specialitate. A început să meargă într-un centru de îngrijiri specializate pentru vârstnici. Apoi, a fost din ce în ce mai greu să o aducem acasă. În anul 2022 am ales cel mai bun centru din România. Vreau să lămuresc un aspect în această privință.

În România, cuvântul azil are o conotație extrem de urâtă. S-a speculat și s-a vorbit foarte mult despre acest lucru și știu că ar fi deranjat-o foarte mult pe mama și mă deranjează foarte tare pe mine. Mama a fost într-un centru de îngrijiri unde costurile sunt de câteva mii de euro pe lună și unde serviciile sunt la un nivel atât de înalt, cum nu există în România”, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman, răspuns dur pentru cei care i-au criticat alegerea

Confruntată cu valul de critici și comentarii răutăcioase, Oana Roman a ales să răspundă printr-un mesaj public, exprimându-și indignarea față de atitudinea și presupunerile neîntemeiate ale unor persoane. Vedeta a subliniat dificultățile cu care s-a confruntat în încercarea de a-și îngriji mama acasă și decizia dificilă, dar necesară, de a opta pentru un centru specializat, evidențiind astfel eforturile considerabile depuse pentru bunăstarea mamei sale.

„S-au trezit să comenteze oameni care nu știu nimic și care din punctul meu de vedere și-au făcut niște păcate foarte mari, fără a avea informații concrete. (…) Sunt necivilizați, needucați și s-au trezit să vorbească la TV despre lucruri pe care nu le știu, când mama nici nu era înmormântată încă. Prezența mamei mele într-un astfel de centru i-a prelungit viața la propriu. (…) Să o lase să se odihnească în pace pentru că sunt penibili, ignoranți și primitivi, ceea ce mama detesta cel mai mult. S-au trezit să comenteze când mama nu mai este.”, a încheiat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: