Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, anunț după 10 ani de relație cu Marius Elisei: «Prea mult și prea des privim în direcții diferite»

Oana Roman, anunț după 10 ani de relație cu Marius Elisei: «Prea mult și prea des privim în direcții diferite»

oana roman si marius elisei

Oana Roman și Marius Elisei îndeplinesc pe 13 ianuarie zece ani de relație. Împreună au trecut prin obstacole și s-au bucurat de momente frumoase. Deși au divorțat, au găsit drumul unul spre celălalt, iar astăzi formează din nou un cuplu și au grijă împreună de fetița lor pe nume Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 10 ani de relație

Pe 13 ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 10 ani de relație. Cu această ocazie, Oana Roman a scris pe pagina personală de Instagram un mesaj melancolic adresat bărbatului iubit. Este vorba despre o poezie care vorbește despre liniștea copleșitoare care se așterne între doi oameni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

„Ţi-aş spune ceva,

despre noi,

despre zăpada de-afară,

despre dragostea mea.

Ţi-aş spune ceva,

orice,

numai să nu crească iarba tăcerii între noi.

Ţi-aş spune ceva,

ce-ai ştiut,

sau ce ştiu,

dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi

şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”

Alături de poezia respectivă, Oana a scris un mesaj scurt, care lasă loc interpretărilor. „Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim în direcții diferite”.

În anul 2021, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, dar au decis să-și acorde încă o șansă. La acea vreme, Oana Roman susținea că vina separării a fost împărțită la doi. Vedeta mărturisea că ea uneori obișnuia să reacționeze impulsiv. Tot atunci, Oana a scos la iveală faptul că Marius a avut anummite probleme referitor la consumul licorilor bahice.

„El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, povestea Oana Roman.

Oana Roman este foarte activă pe Instagram

Oana Roman a reușit să devină un adevărat influencer pe Instagram, iar contractele pe care le are sunt unele reușite. Ea muncește din greu pentru a-și promova magazinul de haine online, iar clipele de răsfăț sunt rare. În urmă cu ceva vreme, Oana a fost invitată la podcastul Alinei Ionescu. Sinceră și deschisă, Oana a făcut dezvăluiri despre activitatea sa de pe Instagram , spre satisfacția curioșilor.

„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, povestea Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: