Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, devastată de durere. Ce se petrece în aceste momente cu mama sa, Mioara: «Mi se sfâșie sufletul în mine»

Oana Roman, devastată de durere. Ce se petrece în aceste momente cu mama sa, Mioara: «Mi se sfâșie sufletul în mine»

oana roman mioara

Pe platformele de socializare, Oana Roman a ales să împărtășească o confesiune profundă cu urmăritorii săi cu privire la starea mamei sale. Cu ochii înlăcrimați, cunoscuta vedetă și-a exprimat tristețea față de transformările survenite în comportamentul mamei sale ca urmare a sănătății fragile. Ea a subliniat că relația lor s-a schimbat semnificativ în ultima vreme și că îi este profund dor de felul în care obișnuiau să interacționeze înainte de această schimbare dramatică.

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

„Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine. Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea. Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a fost destăinuirea făcută de către Oana Roman.

Chiar dacă Oana Roman și mama sa nu locuiesc sub același acoperiș, vedeta nu încetează să vegheze constant asupra bunăstării Mioarei Roman, asigurându-se că aceasta dispune de tot ce îi este necesar și că nu îi lipsește nimic. Astăzi, Oana a ales să împărtășească cu publicul experiența dificilă de a observa cum trecerea anilor și problemele de sănătate își pun amprenta asupra mamei sale, Mioara Roman.

Catinca a dezvăluit recent informații emoționante despre mama ei. Sora Oanei Roman a împărtășit detalii despre boala fără leac cu care se confruntă Mioara Roman. Având în vedere recentele acuzații lansate de Oana Roman cu privire la renunțarea sa la vizitarea mamei în azil, Catinca a expus motivul ce a stat la baza acestei decizii.

Mioara Roman a primit diagnosticul de Alzheimer acum câțiva ani și, după cum este cunoscut, această afecțiune este de natură degenerativă, cu tratamente disponibile care doar încetinesc evoluția bolii.

Catinca , marcată puternic de diagnosticul primit de către mama sa

Catinca a abordat deschis acest subiect și a împărtășit cât de dificil este pentru ea să privească suferința mamei sale. Fiica vitregă a lui Petre Roman a menționat că este o provocare să ofere îndrumări celor care se confruntă cu astfel de situații, însă sfatul pe care îl poate oferi este să accepte că în fața unei astfel de afecțiuni niciun tratament sau medicament nu poate schimba situația.

„Ca o sugestie, sfatul ar fi acceptarea. Acceptarea faptului că suntem neputincioși în fața acestei boli. De asemenea, este foarte important de înțeles că astfel de bolnavi sunt imposibil de îngrijit așa cum trebuie acasă. În mentalitatea românească e blamata ideea de a-ți interna rudele în vârstă în sanatoriu. Ce nu realizează mulți este faptul că acești oameni au nevoie de îngrijiri de specialitate, pe care un om fără o pregătire medicală nu le-o poate oferi. Oamenii aceștia au și ei dreptul la o viață și un sfârșit decent. Desigur, în România, statul nu oferă niciun fel de suport pentru patologiile psihiatrice, dar asta este o altă discuție”, a declarat Catinca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: