Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă! Mesajul sfâșietor postat pe rețelele de socializare

Oana Roman este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă! Mesajul sfâșietor postat pe rețelele de socializare

Oana Romana este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă! Mesajul sfâșietor postat pe rețelele de socializare

Oana Roman trece prin momente foarte grele, asta după ce a pierdut o persoană foarte dragă ei. Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei de pe rețelele de socializare. 

Oana Roman este în doliu după ce a pierdut o persoană dragă! Mesajul sfâșietor postat pe rețelele de socializare

Oana Roman este o fire emotivă, chiar dacă viața a făcut-o să fie o femei puternică. Fiica lui Petre Roman a știut mereu să empatizeze cu oamenii și să aprecieze munca celorlalți indiferent de statut social.

De curând, vedeta și-a amintit de pierderea unei persoane dragi ei în timp ce se uita la fotografiile ei de la nuntă. Una dintre acestea i-a stârnit Oanei Roman un amalgam de sentimente. Evenimentul de atunci a fost unul de care vedeta s-a ocupat ăn detaliu și s-a asigurat că nu-i lipsește nimic. Pentru ca totul să fie perfect, aceasta s-a ocupat de flori, locație și mai ales, a anagajat pe cineva specializat pentru lumini.

În timp ce se uita la fotografie, Oana Roman și-a amintit că angajatul respectiv s-a stins din viață, iar ea nu s-a putut abține să nu scrie câteva rânduri despre cât de încântată a fost de serviciile sale și că regretă enorm că a plecat dintre noi.

”Am găsit poza asta de la nunta mea… Are lumini ca de basm. Și cel care le-a setat atunci era cel mai bun… Sper că acolo unde e acum să fie lumina cel puțin la fel de frumoasă precum luminile pe care le făcea el aici, pe Pământ”,  a scris Oana Roman, recent, la InstaStory, alături de la locația unde a avut loc nunta.

Oana Roman s-a gândit cu un motiv să verifice fotografiile de la nuntă. Aceasta împlinea de curând 7 ani de căsătorie și a devenit nostalgică. Vedeta a povestit că au trecut imediat anii de la momentul în care ea și Marius Elisei s-au căsătorit. Cei doi au decis să pună capăt relației la începutul acestui an, când au mers la notar pentru a divorța.

”Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.  Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris  Oana Roman  pe rețeaua de socializare, în urmă cu ceva timp.

De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani

Sunt puține femei care aleg să nu-și vopsească părul și asta pentru că le place culoarea lor naturală, dar și pentru că nu au fost nevoite să recurgă la salon. Oana Roman este una dintre femeile mai puțin norocoase pentru că a fost nevoită să-și vopsească parul de la o vârstă foarte fragedă.

De curând, fiica lui Petre Roman a vorbit sincer despre problemele care au făcut-o să apeleze la ajutorul stiliștilor. Vedeta a povestit că i-a albit părul de la o vârstă fragedă și acest lucru s-a moștenit de la bunica și mama ei, iar din această cauză a fost nevoită să-și vopsească părul de la 22 de ani.

”Mă vopsesc de foarte mulți pentru că din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Mai mult, aceasta vrea mereu să aibă o imagine nouă în fața fanilor săi, din acest motiv alege să poarte diverse peruci, pentru a-și schimba look-ul fără prea mare efort. Pe contul ei de Instagram, vedeta tot postează fotografii cu ea în care poartă peruci cu păr scurt, cu păr creț și chiar cu breton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: